Video

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Βαρύ φορτίο η σχέση με τον πατέρα μου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Βαρύ φορτίο η σχέση με τον πατέρα μου
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Μίλησα για πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που είχα σαν παιδί. Είναι μεγάλο μαρτύριο, αλλά ντρεπόμουν να το πω», ανέφερε.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν ένας εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης 23 Μαρτίου. Ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής μίλησε για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του όσο και στην αποχώρησή του από τους ONE. Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, το τραγούδι με τον Γιάννη Πάριο τού έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του.

«Υπήρχε μια περίοδος μετά, που σημειώθηκε μια καμπή. Ο κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι ο εαυτός μας. Το τραγούδι με τον Γιάννη Πάριο μού έδωσε το έναυσμα, τη δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα μου. Τον θεωρώ από μηχανής Θεό στη ζωή μου! Τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχω γράψει εγώ. Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι, ακριβώς το αντίθετο. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοεκτίμησης. Νόμιζα ότι δεν είμαι καλός, ότι δεν ξέρω να μιλάω. Όλα αυτά είναι κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας», συμπλήρωσε. Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκάλυψε ότι δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα του και ντρεπόταν να μιλήσει για αυτό. «Μίλησα για πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που είχα σαν παιδί. Είναι μεγάλο μαρτύριο, αλλά ντρεπόμουν να μιλήσω. Η οικογένειά μου στενοχωριέται όταν μιλάω για τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Από το 2007 μέχρι το 2015 δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν βαρύ το φορτίο μέσα μου. Τώρα, σε όλα τα νέα τα παιδιά λέω να μιλήσουν σε έναν δικό τους άνθρωπο».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν μπορούσε να μην απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τη «χρυσή» περίοδο των ONE στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. «Δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Με τους ONE ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και ήταν σαν να ήταν 14 χρόνια. Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω τα δικά μου πράγματα», υποστήριξε στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments