Lifestyle

Γιώργος Σουξές: Έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Σουξές: Έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες
Γιώργος Σουξές: Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/03) ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μίλησε και για τη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, αποκαλύπτοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τη συνέχεια. Σε προηγούμενη εκπομπή, ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε αναφερθεί στην ιστορία που κρύβεται πίσω από το επώνυμό του

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον Ενωμοτάρχη στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ μίλησε και για διάφορες αναμνήσεις του.

Γιώργος Σουξές: Η διατροφή του

Σε ότι αφορά την διατροφή του είπε «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα τέρας. Λέω “παναγία μου, αυτό πρέπει να αλλάξει”. Έτρωγα και δεν το καταλάβαινα.

Τους τελευταίους 9 μήνες ακολουθώ τις συμβουλές διατροφολόγου. Το πρωί τρώω βρώμη με γάλα αμυγδάλου, ένα φρούτο και αμύγδαλα. Για 3 μήνες ξεκινούσα βέβαια έτσι και μετά έτρωγα τοστ. Αλλά ξεκινούσα με διατροφή!

Το μεσημέρι τρώω 300 γρ. όσπρια ή κοτόπουλο με μπόλικη σαλάτα και φρούτο. Το βράδι το πρωινό ή αντίστοιχο με το μεσημεριανό. Δεν έτρωγα πρωινό πριν, αυτό είναι που έπαιξε ρόλο. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο έκοψα και το τσιγάρο.» είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε για τον γιο του που είναι 25χρονών και κάνει life coaching: «Διαβάζω τις αναρτήσεις του και βλέπω ότι και εγώ θα μπορούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Σουξές: Το spoiler με τις Άγριες Μέλισσες

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες που όπως φαίνεται θα συνεχιστούν για 3η χρονιά είπε: «Είμαι πανευτυχής. Ξεκινάω το πρωί και έρχομαι να απολαύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Οι θαυμαστές με λένε ενωμοτάρχης της καρδιάς μας».

Τέλος με έναν γρίφο απάντησε για τις εξελίξεις του ρόλου του: «Ένα ενωμοτάρχης που θα γίνει διοικητής θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω» είπε.

Γιώργος Σουξές: Η ιστορία πίσω από το επώνυμο του

Σε προηγούμενη εκπομπή, ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε αναφερθεί στην ιστορία από την οποία «βαφτίστηκε» το επώνυμό του. «Η αληθινή ιστορία είναι ότι ο προ προ προπάππος μου ζούσε σε ένα πολύ φτωχό χωριό και πήγε σε ένα άλλον χωριό για να δουλέψει ο άνθρωπος. Εκεί τον είχαν όλο… ξου ξου ξου, ο ξουξιές, ο Σουξές.

Ήταν ξένος και δεν τον ήθελαν» είπε και συνέχισε: «Η ψεύτικη ιστορία είναι ότι ένας Ισπανός πειρατής ονόματι Χόρχε Μαρία Θουξέθ έφτασε κάποτε στην Ελλάδα, αγάπησε μια Ελληνοπούλα και έμεινε. Αλλά δεν γινόταν να τον λένε Θουξέθ και το έκανε Σουξές. Αυτή η ιστορία είναι που αρέσει και στις γυναίκες», είπε ο Γιώργος Σουξές.

Δείτε βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments