Αθλητισμός

Μιλγουόκι Μπακς για 1821: Δεν ξέχασαν να ευχηθούν

Μιλγουόκι Μπακς για 1821: Δεν ξέχασαν να ευχηθούν
Μιλγουόκι Μπακς για 1821: Η ομάδα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο ευχήθηκε στα ελληνικά για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν ξέχασαν να ευχηθούν για το 1821 και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Άλλωστε, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα της ομάδας, ενώ ο «Greek Freak» ήταν ο εκπρόσωπος της ομάδας στο πρόσφατο All Star Game και δεν διστάζει να καταθέσει τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν στην Αμερική, όντας ο ηγέτης των «ελαφιών».

Οι Μιλγουόκι Μπακς, λοιπόν, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ελλάδα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να είναι τα κεντρικά πρόσωπα μιας εξέδρας με ελληνικές σημαίες, φανέλες και κασκόλ. «200 χρόνια ελευθερίας. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες», έγραψαν τα «ελάφια» στη σελίδα τους στο Facebook και στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Μιλγουόκι Μπακς για 1821: Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Μιλγουόκι Μπακς για 1821: Δεν ξέχασαν να ευχηθούν

Μιλγουόκι Μπακς για 1821: Δεν ξέχασαν να ευχηθούν

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, τα «ελάφια» σημείωσαν τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας μια αγχωτική νίκη απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς αφού τη γλίτωσαν στο τέλος όταν αστόχησε σε τρίποντο ο Ντάνιελ Τάις.

Οι Μπακς επικράτησαν τελικά με 121-119. Να σημειώσουμε ότι οι Σέλτικς επέστρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης από το -25, προσπάθησαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Οι Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν τις 13 νίκες στους τελευταίους 14 αγώνες αφού είναι, δεδομένα, σε πολύ καλή φόρμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπιασε τα συνηθισμένα του νούμερα αφού τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους σε 33 λεπτά συμμετοχής, ενώ θυμίζουμε ότι δεν είχε αγωνιστεί στον προηγούμενο αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς. Ο «Greek Freak» είχε 3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 4/7 βολές, πρόσθεσε ακόμα 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ, ενώ είχε πέντε λάθη.

Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για την ασυνήθιστη για τον ίδιο επίδοση στο σκοράρισμα. Ανάμεσα σε άλλα, ο Γιάννης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι: «Πάντα ψάχνω τους συμπαίκτες μου. Απλώς δεν ένιωθα τόσο καλά σήμερα. Θα υπάρχουν μέρες που θα σκοράρω 30 ή 40 πόντους και μέρες που δεν θα το κάνω αυτό. Απλώς ψάχνω να βρω την σωστή απόφαση στο παρκέ».

Στη συνέχεια ο ηγέτης των Μπακς πρόσθεσε: «Δεν είχα τόσο καλό ρυθμό σήμερα, οπότε αποφάσισα να πασάρω περισσότερο στους συμπαίκτες μου. Κάποιες μέρες θα σκοράρω πολύ και κάποιες άλλες δύο πόντους, αλλά είμαι αρκετά ώριμος να ξέρω πηγαίνοντας σπίτι μου ότι πήρα την σωστή απόφαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments