Αθλητισμός

All Star Game: Σε αυτό και φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

All Star Game: Σε αυτό και φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
All Star Game: Με την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς θα αγωνιστεί στο φετινό All Star Game ο Έλληνας άσος Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι συνθέσεις.

Το All Star Game φέτος θα είναι διαφορετικό από τα άλλα, λόγω κορωνοϊού. Παρά τις ισχύουσες συνθήκες θα πραγματοποιηθεί προσφέροντας ξανά άπλετο θέαμα σε εκατομμύρια θεατές. Σε αυτό θα δούμε για άλλη μια φορά το δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο τελευταίος μαζί με τον Kevin Durant αποτελούν τους δύο αρχηγούς των ομάδων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι δύο αρχηγοί έκαναν τις επιλογές του για να έχουμε τις δύο φετινές ομάδες του All Star Game. Ο Λεμπρόν πήρε πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποία θα είναι συμπαίκτες στην Team Lebron και για δεύτερη φορά σε All Star Game μετά το 2017 στη Νέα Ορλεάνη.

All Star GameΣύμφωνα με το gazetta ο Τζέιμς επέλεξε επίσης μέσω του «All Star draft» για την πεντάδα τον Στεφ Κάρι, ενώ πόνταρε στον ευρωπαϊκό αέρα των Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς. Η ομάδα του συμπληρώθηκε με τους Ντάμιαν Λίλιαρντ, Μπεν Σίμονς, Κρις Πολ, Τζέιλεν Μπράουν, Πολ Τζορτζ, Ντομάντας Σαμπόνις και Ρούντι Γκομπέρ.

Αντίστοιχα, ο Κέβιν Ντουράντ εμπιστεύτηκε για την πεντάδα τον συμπαίκτη του Κάιρι Ίρβινγκ, μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ, Κουάι Λέοναρντ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζέισον Τέιτουμ. Αντίστοιχα την ομάδα του θα στελεχώσουν επίσης από τον β’ γύρο του «All Star draft» οι Τζέιμς Χάρντεν, Ντέβιν Μπούκερ, Ζάιον Ουίλιαμσον, Ζακ Λαβίν, Τζούλιους Ραντλ, Νίκολα Βούτσεβιτς και Ντόνοβαν Μίτσελ.

all star game

Αυτές θα είναι οι δύο φετινές ομάδες της διοργάνωσης. Ο ηγέτης των Νετς έφτιαξε την ομάδα του, δίνοντας βάση στο σκοράρισμα και το τρίποντο (Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζέισον Τέιτουμ, Τζέιμς Χάρντεν, Ντέβιν Μπούκερ, Κάιρι Ίρβινγκ, Ζακ ΛαΒίν), ενώ η ομάδα του ΛεΜπρόν είναι καλύτερη σε όλους τους άλλους τομείς. Φυσικά πήρε και 2… σεσημασμένους σουτέρ όπως είναι ο Στεφ Κάρι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Πως θα διεξαχθεί

Την φετινή σεζόν τίποτα δεν θα είναι όπως τα ξέραμε τα περασμένα χρόνια. Δεν θα υπάρχουν πάρτι, φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις, έτσι όπως γινόντουσαν. Όλα τα event θα γίνουν στις 7 Μαρτίου στην Ατλάντα. All Star Game

Οι All Stars θα κάνουν ένα ταξίδι αστραπή, θα παίξουν το παιχνίδι τους και θα επιστρέψουν. Η γιορτή θα έχει το ματς και τους τρεις διαγωνισμούς (τρίποντα, καρφώματα, ικανότητες), αλλά δεν θα έχει την αναμέτρηση ανάμεσα στους πρωτοετείς και τους δευτεροετείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments