Lifestyle

Γιώργος Ηλιόπουλος: Είχα ερωτευτεί την Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Γιώργος Ηλιόπουλος: Είχα ερωτευτεί την Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα πώς να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ» είπε χαρακτηριστικά

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες“, παραχώρησε συνέντευξη στο “7 Μέρες Tv” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν αλλά και με ποια ηθοποιό ήταν ερωτευμένος.

Γιώργος Ηλιόπουλος: Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω

Ο ηθοποιός μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν σημείωσε: “Έχω αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες. Όπως και όλοι οι ηθοποιοί που κάναμε 100 δουλειές για να κάνουμε θέατρο. Δεν σκέφτηκα όμως να τα παρατήσω, γιατί είμαι ανάποδος άνθρωπος. Γι’ αυτό και παράτησα το επιτυχημένο και σίγουρο που είχα για να κάνω θέατρο. Με θεωρούσαν πυροβολημένο. Ασχολούμουν με εμπόριο ρούχων”.

Επίσης, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός είχε ερωτευτεί την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Ναι, είναι αλήθεια. Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Δεν της το είπα ποτέ. Ντράπηκα. Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα πώς να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα” είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Ηλιόπουλος

Γιώργος Ηλιόπουλος

Γιώργος Ηλιόπουλος: Το κανάλι σε κάνει μυθοπλασία, όχι οι εκπομπές και τα ριάλιτι

Σε ερώτηση γιατί απείχε τόσα χρόνια από την τηλεόραση και αν τον φοβίζει ο ανταγωνισμός, και τα ριάλιτι που παίζουν απέναντι αποκρίθηκε: “Έχανα πολύ θέατρο. Η τελευταία μου δουλειά ήταν τα «Σφηνάκια» που είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία και σε ένα καλοκαίρι παίχτηκαν μέχρι και οχτώ φορές σε επανάληψη και στο Youtube υπάρχει βιντεάκι που έχει πάρει πάνω από 1 εκ. views. Όχι μόνο δεν με φοβίζει, αλλά το χαίρομαι πάρα πολύ.

Δεν θέλω να πω άσχημα πράγματα για τα ριάλιτι, γιατί σέβομαι το μεροκάματο και τον αγώνα που χάνουν οι άνθρωποι έχει για να φέρουν ένα πιάτο φαγητό σπίτι τους. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως οι «Άγριες Μέλισσες» και η επιτυχία τους απέναντι σε αυτά τα ριάλιτι, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ελληνικής μυθοπλασίας. Το κανάλι σε κάνει μυθοπλασία, όχι οι εκπομπές και τα ριάλιτι”.

Τέλος για το αν θα πήγαινε σε ριάλιτι απάντησε: “Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί ό,τι έχω πει το έχω λουστεί. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα δεν θα μπορούσα να πάρω μέρος. Μου έχουν κάνει προτάσεις αρκετές φορές για να συμμετάσχω, αλλά δεν θα μπορούσα με τίποτα να το πάνω. Νομίζω θα αρρώσταινα, θα ήμουν πολύ άσχημα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments