Video

Άγριες Μέλισσες σήμερα: Τι θα δούμε την Τετάρτη 24/03

Άγριες Μέλισσες σήμερα: Τι θα δούμε την Τετάρτη 24/03
Άγριες Μέλισσες σήμερα: Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης, ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του.

Στις «Άγριες Μέλισσες», όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή οι αδερφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσω όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό να αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλλημα.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης, ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του, πήρε τον Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο.

Διαφάνι 1920. Μία πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών. Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί με μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες: Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Άγριες Μέλισσες

Σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments