Lifestyle

Άντζελα Ζούγρα: Η πιο καυτή Ελληνίδα δημοσιογράφος με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες

Άντζελα Ζούγρα: Η πιο καυτή Ελληνίδα δημοσιογράφος με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες
Άντζελα Ζούγρα: Είναι από τις ευχάριστες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Λαϊκή απαίτηση να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο στο κανάλι όπου και εργάζεται.

Η Άντζελα Ζούγρα ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές της παρουσίες, όχι μόνο λόγω των ρεπορτάζ της, αλλά και λόγω της εξωτερικής ομορφιάς της. Μάλιστα, η δημοσιογράφος έχει έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό Instagram, που μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και τη Σία Βοσκανίδου ή τη Σοφία Χαρμαντά.

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είναι μία από τις πλέον δραστήριες και άοκνες ρεπόρτερ της ΕΡΤ. Καθημερινά, με το μικρόφωνο ανά χείρας, τρέχει όπου ορίζει το ρεπορτάζ, δίνοντας θέματα στις πρωινές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και στα δελτία.

Η πανέμορφη δημοσιογράφος διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram με σχεδόν 5.000 followers. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να ποζάρει σε δικές της, προσωπικές στιγμές και, κυρίως, άκρως αποκαλυπτικές, αναδεικνύοντας την άκρως θηλυκή πλευρά της.

Άντζελα Ζούγρα

Άντζελα Ζούγρα

Η Άντζελα Ζούγρα εδώ και χρόνια εργάζεται στον χώρο της δημοσιογραφίας. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έκανε το… γκελ αναλαμβάνοντας ρόλο ρεπόρτερ για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Ο ανδρικός πληθυσμός περιμένει πλέον καρτερικά κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση ζητώντας να της δοθεί μεγαλύτερος ρόλος και γιατί όχι να αναλάβει τα ηνία εκπομπής στην κρατική τηλεόραση.

Εκείνη φαίνεται πως το διασκεδάζει ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες που υπερτονίζουν το μπούστο της, το οποίο έτσι κι αλλιώς δύσκολα κρύβεται. Μεγάλες αγάπες για τη δημοσιογράφο εκτός από τη δουλειά της η θάλασσα και οι εξορμήσεις με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Εμείς με τη σειρά μας πάντως θα συμφωνήσουμε με το κοινό και θα «απαιτήσουμε» από την ΕΡΤ να της δώσει νέο ρόλο, με τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινάμε την ημέρα μας ομορφότερα.

Άντζελα Ζούγρα

Άντζελα Ζούγρα

Άντζελα Ζούγρα: Πάντα στιλάτη

Άντζελα Ζούγρα: Πάντα στιλάτη

Να θυμίσουμε και ένα ατύχημα που είχε η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε πλατό εκπομπής το 2018. Η Άντζελα Ζούγρα έδινε τις συστάσεις από τη Γ.Γ. Καταναλωτή για τις παιδικές αποκριάτικες στολές, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Απευθείας», με τη Μάριον Μιχελιδάκη, τον Κώστα Λασκαράτο και τον Νίκο Μερτζάνη στις 7 Φεβρουαρίου πριν από τρία χρόνια. Η δημοσιογράφος ήταν λίγο απρόσεκτη και έχυσε το νερό. Δείτε τι συνέβη σε βίντεο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments