Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Emily Ratajkowski

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Emily Ratajkowski
Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Emily Ratajkowski διαθέτει μεσογειακή ομορφιά και άψογες αναλογίες.

Σοφία Χαρμαντά αποτελεί μία από τις πιο σέξι παρουσίες της εγχώριας showbiz και όχι άδικα. Η μελαχρινή καλλονή έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Σοφία διαθέτει μεσογειακή ομορφιά και άψογες αναλογίες και όπως ήταν επόμενο αποφάσισε να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ, μετακομίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έβαλαν “φωτιά”! Η Σοφία Χαρμαντά ποζάρει προκαλώντας αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους. Η Σοφία για έναν ολόκληρο χρόνο ήταν το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της σειράς εσωρούχων και μαγιό της Heidi Klum, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου. Η Σοφία Χαρμαντά κέρδισε τη δουλειά μέσω casting μεταξύ δεκάδων μοντέλων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ η διήμερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη Τζαμάικα παρουσία της ίδιας της Heidi Klum.

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Emily Ratajkowski

Η Ελληνίδα Emily Ratajkowski – όπως έχει χαρακτηριστεί η 23χρονη – ανέπτυξε πολύ καλές σχέσεις με την διάσημη Γερμανίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο και μάλιστα τόνισε ότι η τελευταία όχι μόνο την βοηθούσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, αλλά τη συμβούλευσε για τη ζωή της στην Αμερική, για το book της και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα που θα αναπτύξει το μοντέλο που θέλει να ξεχωρίσει.

Δες τα νέα στιγμιότυπα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments