Video

Survivor spoiler 27/3: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει ως τώρα ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler 27/3: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει ως τώρα ο Τριαντάφυλλος
Survivor spoiler 27/3: Έχει συζητηθεί το ποσό που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής γιατί είναι... πρώτος και καλύτερος, από όσους έχουν παραμείνει στο Survivor.

Το spoiler για το νέο επεισόδιο του Survivor φέρνει εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο και ειδικότερα στην Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της YouTuber «AmiYiami». Εξάλλου, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής, εντάσεις, ανατροπές και αρκετή ίντριγκα περιλαμβάνει ο τέταρτος κύκλος του Survivor. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει αρκετά τους τηλεθεατές, ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία όμως, έφυγε από το παιχνίδι, λίγο πριν την πολυπόθητη Ένωση.

Survivor spoiler 27/3: Η ατάκα του Γιώργου Λιανού για την Άννα Μαρία Βέλλη

Αποχώρησε στην τελευταία ψηφοφορία αφού φαίνεται πως το κοινό δεν ήθελε να συνεχίσει να τη βλέπει στον Άγιο Δομίνικο. Και παρά το γεγονός ότι από το περιβάλλον της πρώην- πλέον- παίκτριας έχει διαψευστεί κάποια ερωτική σύνδεση με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Γιώργος Λιανός ήρθε να ρίξει τη… βόμβα και να τα ανατρέψει όλα. Ο παρουσιαστής του Survivor στη διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής που διατηρεί στον «Sfera 102.2», πέταξε την ατάκα που θα προκαλέσει αντιδράσεις. «Νομίζω άκουσα την Άννα Μαρία να λέει: σε αγαπώ. Στον Νίκο. Νομίζω ήταν σε φιλικό επίπεδο», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός για την παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor. «Φιλικό ξεφιλικό, ήταν σε αγαπώ. Μεγάλη κουβέντα!», είπε στη συνέχεια.

Survivor spoiler 27/3: Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης τσακώνονται

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ την εκπομπή «Ευτυχείτε», η επιστροφή στην καλύβα ήταν επεισοδιακή. Συγκεκριμένα, μια ατάκα στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη. Οι δύο τους μάλιστα, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αλλά η παραγωγή του Survivor τους συγκράτησε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός απέναντι στον Νίκο λέγοντάς του τη φράση «πονάει…» μετά την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους.

Πέρα όμως, από την Άννα Μαρία, ένα άλλο πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος θυμίζουμε ότι μπήκε στο Survivor γιατί είχε βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πίστευε ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο. Μάλιστα, έχει συζητηθεί το ποσό που έχει πάρει μέχρι στιγμής γιατί είναι… πρώτος και καλύτερος. Κάθε εβδομάδα λοιπόν, προσθέτει στον λογαριασμό του 6 χιλιάδες ευρώ, πλησιάζοντας αυτή τη στιγμή τα 80 χιλιάδες…! Συγκεκριμένα, έχουν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, άρα αυτή τη στιγμή, ύστερα από 13 εβδομάδες, πρέπει να έχει 78 χιλιάδες.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments