Αθλητισμός

Πορτογαλία: Χαμός στο ματς με τη Σερβία

Πορτογαλία: Χαμός στο ματς με τη Σερβία
Πορτογαλία: Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Φερνάντο Σάντος, αναφέρθηκε στη διαιτησία με σαφείς αιχμές.

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος προηγήθηκε 2-0 (με ισάριθμα γκολ του Ζότα) στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου αλλά η Σερβία εξαπέλυσε αντεπίθεση διαρκείας και κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις στα τέρματα των Μίτροβιτς και Κόστιτς.

Πάντως, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι δεν κατάλαβε πως η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος, στερώντας από τους πρωταθλητές Ευρώπης τη νίκη! Και εμφανώς εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίο, πέταξε το περιβραχιόνιο του στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σερβία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Πορτογαλία

Πορτογαλία: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε τόσο έξαλλος που έφυγε από το γήπεδο

Ο CR7 δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του, ενώ λίγο αργότερα έγραψε στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής: «Θα δίνω πάντα, τα πάντα για τη χώρα μου, δεν θα αλλάξει τίποτα. Αλλά υπάρχουν δύσκολες στιγμές που πρέπει να αντιμετωπισθούν, ειδικά όταν αισθάνομαι ότι βλάπτεται ένα ολόκληρο έθνος». Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, αναφέρθηκε στη διαιτησία με σαφείς αιχμές. «Σημειώσαμε ένα γκολ που δεν κατακυρώθηκε όταν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Σε έναν αγώνα αυτού του επιπέδου, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Επίσης, πέρα από το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε τόσο έξαλλος που έφυγε από το γήπεδο, πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Με το σφύριγμα της λήξης βέβαια, όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω στον διαιτητή. Από την άλλη, μπορεί να ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την Πορτογαλία και τον Ρονάλντο αλλά ο Μίτροβιτς έφτασε τα 39 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στους «πλάβι», ξεπερνώντας τον μεγάλο Μπόμπεκ που μετρούσε 38 από το 1946 ως το 1956. Συμπτωματικά, ο άσος της Φούλαμ πέτυχε αυτά τα 39 γκολ σε 63 συμμετοχές, δηλαδή όσες και ο Μπόμπεκ. Έτσι, μία από τις σημαντικότερες ημέρες στην καριέρα του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, έγινε η 27η Μαρτίου του 2021, με το γκολ που σημείωσε στην ισοπαλία 2-2 με την Πορτογαλία για τα προκριματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments