Lifestyle

Kendall Jenner: Τα έχασαν οι θαυμαστές της

Kendall Jenner: Τα έχασαν οι θαυμαστές της
Kendall Jenner: «Πανικό» προκάλεσε στους θαυμαστές της Kendall Jenner, ένα tweet της μητέρας της, με πολλούς θαυμαστές να νομίζουν ότι έμεινε έγκυος.

«Εγκεφαλικό» προκάλεσε στους θαυμαστές της Kendall Jenner, ένα tweet της μητέρας, Kris Jenner, η οποία έγραψε σε αυτο τη φράση «το έχεις» συνοδευόμενη με ένα emoji από μπιμπερό. Φυσικά, οι fans υπέθεσαν ότι το μοντέλο είναι έγκυος και το μήνυμα της Kris είναι υποστηρικτικό για την μέλλουσα μανούλα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

H Kendall Jenner είχε κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, ενώ είχε μιλήσει και για τον «ανταγωνισμό» με την αδερφή της.

Kendall Jenner: Η απάντηση στο tweet

H Kendall απάντησε στο tweet, γελώντας: “Μαμά, αυτό μοιάζει με ανακοίνωση εγκυμοσύνης!”. Για όσους δεν παρακολουθούν το Keeping Up with The Kardashians το μπέρδεμα έγινε, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 25ης Μαρτίου, η Kendall έκανε baby sitting στα παιδιά των μεγαλύτερων αδερφών της, Khloe Kardashian και Kim Kardashian, ώστε να μπορούν να πάνε για girls night out στο Malibu, την εξοχική τους κατοικία, αναφέρει το glance.gr.

Kendall Jenner

Φυσικά, οι θαυμαστές ξεκίνησαν να σχολιάζουν αυτή την κακή επικοινωνία με τα emoji μπιμπερό, γράφοντας: “Για μια στιγμή σκέφτηκα ότι η Κendall ήταν έγκυος, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψα ότι είναι νταντά, θεέ μου πήγα να πάθω ανακοπή”, έγραψε ένας θαυμαστής. Ένας άλλος αστειευόταν, “Χαχα, φτωχή Kendall! Είναι μαμάδες – σε αγαπούν, αλλά σε ενοχλούν ακόμα και ως ενήλικες.”

Kendall Jenner: Λίγα λόγια για το μοντέλο

Η Κένταλ Νικόλ Τζένερ είναι μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians” αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρτασιάνς(17 σεζόνς).

Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα μεγάλων σχεδιαστών της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) , του Μιλάνου και του Παρισιού. Επίσης έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper’s Bazzar, GQ και άλλα πολλά), έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες. Kendall Jenner

Γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1995 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από τις Κρις Τζένερ και Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ αφού μπήκε στην διαδικασία αλλαγής φύλου). Έχει μια μικρότερη βιολογική αδελφή, την Κάιλι καθώς και οχτώ μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέλφια. Τους Μπερτ, Κέισι, Μπράντον και Μπρόντι από τους προηγούμενους γάμους του πατέρα της και τους Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλοέ και Ρομπ Καρντάσιαν, από το προηγούμενο γάμο της μητέρας της. Μεγάλωσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια και αποφοίτησε από τα σχολεία Sierra Canyon School και Yorkshire High School.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments