Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Ο Καρατζαφέρης παίρνει το μέρος της

Μαρίνα Πατούλη: Ο Καρατζαφέρης παίρνει το μέρος της
Μαρίνα Πατούλη: Μήνυμα στον Γιώργο Πατούλη έστειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσω της εκπομπής του, στο οποίο αναφέρει «Γιώργο, με την Μαρίνα κέρδιζες».

Η Μαρίνα Πατούλη, εδώ και λίγες ημέρες μίλησε για την κρίση στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη και από τότε έγιναν πολλά, με τον περιφερειάρχη να στέλνει επιστολή στα μέσα ενημέρωσης αλλά και εξώδικο στη Μαρίνα Πατούλη, προκειμένου να μην κάνει αναφορές στον έφηβο γιο τους.

Χθες πάντως η γνωστή φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, δήλωσε στο Τlife, λίγο μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο: “Η δύναμη που άντλησα από όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και από μεγάλο μερίδιο αντρών, είναι ένα γενικότερα ανθρώπινο ενδιαφέρον. Και αυτό μπορεί να μεταφραστεί πως σε μία εποχή, που είναι στείρα από συναίσθημα, είναι πολύ όμορφο και πολύ αισιόδοξο να βλέπουμε τελικά πως δεν έχουν ισοπεδωθεί όλα. Υπάρχει συναίσθημα, υπάρχει ευαισθησία. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας πονάει”.

Μαρίνα Πατούλη: Απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη

Σήμερα η Μαρίνα Πατούλη δημοσιεύει ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη που την στηρίζει και η ίδια τονίζει ότι αυτά τα λόγια, προέρχονται από έναν άνθρωπο που δεν τους συνδέει ούτε φιλία ούτε ο πολιτικός χώρος. Γιώργο, με τη Μαρίνα κέρδιζες δεν έχανες” σχολίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, παίρνοντας δημόσια το μέρος της Μαρίνας Πατούλη.

Είναι άδικο τώρα στην άνοδο να διώχνεις εκείνη η οποία συνέβαλε Γιατί σαν κι εσένα υπάρχουν πολλοί. Η σύντροφός σου όμως είχε κάτι” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός πολιτικό γράφοντας: “Μια αλήθεια που δεν τόλμησα ποτέ να πω για εμένα από έναν πολιτικό άνδρα που δεν μας συνέδεσε ούτε ο πολιτικός χώρος ούτε προσωπική φιλία!!Παρόλα αυτά σέβομαι όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να διασφαλίσουν την επιβίωση κ την αξιοπρέπεια τους “.

Μαρίνα Πατούλη: Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας…

Το απόγευμα του Σαββάτου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια παλιά της φωτογραφία όπου ποζάρει χαρούμενη και ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

“Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε “Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει”, αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού.

Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας “χάραξαν” τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά… Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!”. Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη: Συγκινημένη από τα μηνύματα που δέχτηκε

Η κ. Πατούλη είχε μεταφερθεί στις 20 Μαρτίου στην κλινική, μετά από επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια, μπήκε για επανέλεγχο και οι γιατροί έκριναν πως σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως θέλει να πάει στο παιδί της, τον Αλέξανδρο, ενώ παράλληλα έδειξε τη συγκίνησή της γιατί όπως είπε, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από γυναίκες αλλά και από άντρες.

“Όλη αυτή η περιπέτεια των τελευταίων ημερών ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα”, υπογράμμισε και τόνισε πως αφήνει πίσω της όλο αυτό τον πόνο και συνεχίζει τη ζωή της και με την αγάπη που εισέπραξε όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments