Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Εμφανίστηκε σε γάμο

Ντόναλντ Τραμπ: Εμφανίστηκε σε γάμο
Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε γάμο και άρπαξε την ευκαιρία να βγάλει ένα λόγο... φωτιά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε σε γάμο στο θέρετρό του Mar-a-Lago στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο και δεν έχασε ευκαιρία να επιτεθεί στον πολιτικό του αντίπαλο Τζο Μπάιντεν. «Άραγε, σας λείπω ήδη», αναρωτήθηκε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ δεν δίστασε να αφήσει «σπόντες» περί εκλογικής νοθείας, καθώς και να ασκήσει κριτική στην πολιτική του Τζο Μπάιντεν.

«Λαμβάνω όλες αυτές τις αναφορές και μου λένε για τα σύνορα, μου λένε για την Κίνα, μου λένε για το Ιράν», ξεκίνησε να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ, και συνέχισε: «Ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε μια συμφωνία, ήταν έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε, θα είχαν κάνει οτιδήποτε. Και αυτός ο τύπος πηγαίνει και παίρνει πίσω τις κυρώσεις και στη συνέχεια λέει ότι θα θέλαμε να διαπραγματευτούμε τώρα».

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν επέβαλλε κυρώσεις στο Ιράν. Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, ο Μπάιντεν απέσυρε το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα πρέπει να επιβάλλει διεθνείς κυρώσεις στο Ιράν για παραβίαση της πυρηνικής συμφωνίας.

Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ: Οι «σπόντες» περί μεταναστευτικού

Ο  Τραμπ έπειτα άσκησε κριτική στην πολιτική του Μπάιντεν για την κατάσταση στα νότια σύνορα με το Μεξικό. Ο αριθμός των ατόμων που έφτασαν αυξήθηκε από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο κ. Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων ασυνόδευτων ανηλίκων που κρατούνται σε εγκαταστάσεις κράτησης μετανάστευσης, με τον Τραμπ να δηλώνει τα εξής: «Τα σύνορα δεν είναι καλά. Είναι το χειρότερο που υπήρξε ποτέ. Αυτό που ζουν τα παιδιά… Ζουν σε άθλιες συνθήκες. Ζουν όπως κανείς δεν έχει δει ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο». Σημειώνεται ότι υπό την κυβέρνηση Trump, χιλιάδες οικογένειες μεταναστών χωρίστηκαν από τα παιδιά τους από το 2017 έως το 2018.

Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει στην εκλογική νοθεία

Ο πρώην πρόεδρος στη συνέχεια έστρεψε την κριτική του στην πρόσφατη εκλογική του ήττα από τον Πρόεδρο Μπάιντεν, το οποίο αμφισβήτησε ο κ. Τραμπ. «Είπαν “πάρτε 66 εκατομμύρια ψήφους, κύριε, και οι εκλογές έχουν τελειώσει”. Πήρα 75 εκατομμύρια ψήφους και είδατε τι συνέβη”, είπε, ενώ ο Τζο Μπάιντεν έλαβε περισσότερες από 80 εκατομμύρια ψήφους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να κλείσει επιτέλους το λόγο του με ευχές προς το νεόνυμφο ζευγάρι. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε γάμο υποστηρικτών του. Το 2019 ο τότε πρόεδρος είχε εμφανιστεί σε δεξίωση στο γκολφ κλαμπ του στο Νιου Τζέρσεϋ, προτρέποντας τη νύφη, τον γαμπρό και τους καλεσμένους να φωνάζουν «ΗΠΑ! ΗΠΑ!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments