Lifestyle

Survivor 4: Πήρε 350.000 για την παρουσία του στο παιχνίδι

Survivor 4: Πήρε 350.000 για την παρουσία του στο παιχνίδι
Survivor 4: Το εκπληκτικό show του πασίγνωστου ποπ σταρ στον Άγιο Δομίνικο και η αμοιβή που μοιράζει εγκεφαλικά!

Η παραγωγή του Survivor 4 έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να χαρίσει στους παίκτες ένα πάρτυ που θα το θυμούνται για πάντα. Ο λόγος γίνεται για την εμφάνιση του Jason Derulo, ο οποίος τραγούδησε στο πάρτι της ένωσης των Κόκκινων και των Μπλε, και η αμοιβή του ήταν κάτι παραπάνω από γενναιόδωρη!

Το αστρονομικό ποσό για την εμφάνιση του ποπ σταρ στο Survivor

Ο ποπ σταρ Jason Derulo ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor 2021 και προσέφερε ένα εκπληκτικό θέαμα με τις μοναδικές ερμηνείες του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» η παραγωγή του Survivor 2021 προσέφερε στον Jason Derulo 350.000 δολάρια και ένα πακέτο διακοπών στην Καραϊβική, ώστε να περάσει ευχάριστες στιγμές μαζί με την αγαπημένη του, η οποία είναι έγκυος. Φυσικά, δεν βρέθηκε τυχαία στον Άγιο Δομίνικο, καθώς έλαβε μια γενναιόδωρη αμοιβή από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πέρα από το ελληνικό Survivor, θα τραγουδήσει στο τουρκικό και το ρουμανικό.

Jason Derulo: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

Λίγη ώρα πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Jason Derulo, ενός από τους πιο διάσημους pop καλλιτέχνες του πλανήτη, στο Survivor και συγκεκριμένα στο πάρτι της Ένωσης των ομάδων των Κόκκινων και των Μπλε, σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο καλλιτέχνης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Η 31χρονη σύντροφος του μουσικού, Jena Fruits, με την οποία ο Ντερούλο άρχισε να βγαίνει λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο κορωνοϊός, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι περιμένει παιδί, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους όπου φαίνεται ο μουσικός να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Mom & Dad (=Μαμά και μπαμπάς), έγραψε στη λεζάντα.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας”, έγραψε ο μελλοντικός πατέρας στο Instagram σε βίντεο που ανήρτησε με την αγαπημένη του.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ντερούλο σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε τη σύντροφό του στο γυμναστήριο λίγο πριν την πανδημία. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments