Video

Λιανός: Ζύγισε τους παίκτες – Ποιος έχει χάσει τα περισσότερα κιλά

Λιανός: Ζύγισε τους παίκτες – Ποιος έχει χάσει τα περισσότερα κιλά
Λιανός: Είχε τοποθετήσει μια ζυγαριά στο κέντρο της πίστας και ζύγισε τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, ξεχώρισε στο πάρτι της ένωσης για το υπέροχο και τόσο στοχευμένο του χιούμορ. Μάλιστα, στο stage για τον διαγωνισμό τραγουδιού κάλεσε τους παίκτες του Survivor και πριν δώσει το έναυσμα για την έναρξη του πάρτι, θέλησε να ζυγίσει κάποιους από αυτούς που φαίνεται ότι έχουν χάσει τα περισσότερα κιλά.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, είχε τοποθετήσει μια ζυγαριά στο κέντρο της πίστας και κάλεσε τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Κώστα Παπαδόπουλο να ανέβουν και να μετρηθούν. Και όπως προέκυψε, ο Τριαντάφυλλος την πρώτη μέρα ήταν 91 κιλά και τώρα είναι 73,4, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν 96 και είναι 85,6, ενώ ο Αλέξης Παππάς ήταν 94 και είναι 86,4. Λιανός

Τα «έσπασαν» με τον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος έκανε αυτό που όλοι περίμεναν και «έσπασε τα ρολόγια» σε μια εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Ακόμα και οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να τον ακούσουν να το τραγουδά στο Survivor. Εξάλλου, το «Σπάω τα Ρολόγια» είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια πολλών. Για αυτό και στα σχόλια στα social media έγινε χαμός.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι και ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στην πίστα με το συγκεκριμένο τραγούδι. Και το τι έγινε, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν περιγράφεται! Οι παίκτες το διασκέδασαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Survivor: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments