Αθλητισμός

Μπουχαλάκης: Ο επόμενος που ανανεώνει στον Ολυμπιακό

Μπουχαλάκης: Ο επόμενος που ανανεώνει στον Ολυμπιακό
Μπουχαλάκης: Ο Έλληνας χαφ τα τελευταία χρόνια είναι εκ των πρωταγωνιστών στις πορείες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνεχίζει τις ανανεώσεις των συμβολαίων ο Ολυμπιακός. Έτσι μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά, οι πληροφορίες θέλουν οι Πειραιώτες να ανανεώνουν τη συνεργασία τους και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο νεαρός χαφ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι εκ των πρωταγωνιστών στις πορείες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο.

Το τωρινό συμβόλαιο του λήγει το 2022

Από το 2018 και έπειτα, ο Μπουχαλάκης μετράει 120 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ την τελευταία τριετία. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει θετικά και η συγκεκριμένη υπόθεση, με τον παίκτη να περιμένει την ειδοποίηση της διοίκησης για να επεκτείνει το τωρινό συμβόλαιό του που λήγει το 2022.

Ανακοινώθηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά

Χθες, οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους και τυπικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Η ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό ισχύει μέχρι το 2022. Ο παίκτης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχει παίξει σε 28 αγώνες, έχει πετύχει δύο γκολ κι έχει μοιράσει οχτώ ασίστ, ενώ κατά τη διάρκεια της διετίας έχει αγωνιστεί συνολικά 70 φορές με απολογισμό 11 γκολ και 31 ασίστ.

Μάλιστα, όπως γράφει το «Φως των Σπορ» οι δύο πλευρές σκοπεύουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου. Η πρόθεση που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι ο Βαλμπουενά να αξιοποιηθεί σε πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει πως θέλουν ανθρώπους με μεγάλη προσωπικότητα στο σύλλογο και να προσφέρουν για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments