Video

Holly Grace: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρηση του Θέμη

Holly Grace: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρηση του Θέμη
Holly Grace: Ο Θέμης συγκινημένος έλεγε ότι νιώθει ευγνώμων για αυτό το ταξίδι στη μουσική ακαδημία του House of Fame.

Λόγω της αποχώρησης της Holly Grace, βαρύ ήταν το κλίμα στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας του House of Fame, το τηλεοπτικό σόου που έχει χαρίσει διάφορες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό, όπως οι μοναδικές ατάκες του Φοίβου. Η ατμόσφαιρα λοιπόν, ήταν ηλεκτρισμένη καθώς κανείς από τους παίκτες δεν περίμενε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ένα από τα φαβορί, η Holly Grace στο live της Παρασκευής.

Ο Θέμης συγκινημένος έλεγε ότι νιώθει ευγνώμων για αυτό το ταξίδι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ήταν η τελευταία μου φορά στη σκηνή του House Of Fame. Έδειξα ποιος είμαι σαν καλλιτέχνης, πως είμαι καλλιτεχνικά, αυτός είμαι. Take that or leave it… Θα μου λείψουν η Βένια και η Χρύσα, τα κορίτσια μου και πιστεύω ότι θα λείψω σε αυτές αρκετά. Ίσως η Χρύσα να το δείξει λίγο παραπάνω. Η Βένια είναι σκληρό καρύδι… Μου φαίνεται υπέροχο που αύριο δεν θα ξυπνήσω εδώ. Θα ξυπνήσω σπίτι μου με όλον τον κόσμο που έχω χτίσει εκεί έξω με πολύ κόπο». Holly Grace

Holly Grace: Με πολύ θερμά λόγια εκφράστηκαν οι συμμετέχοντες

«Εδώ κατάλαβα ότι είχα υποτιμήσει λίγο τον κόσμο μου, το σπίτι μου που έχω φτιάξει με τα χέρια μου από το μηδέν… Για μένα η μεγάλη ευτυχία είναι ότι φεύγω από κάπου που δεν θέλουν να φύγω. Τους έβλεπα μέσα πως έκλαιγαν και για μένα είναι τεράστια νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για έναν άνθρωπο, να τον αγαπούν και να αγαπάει», σχολίασε κατά την αποχώρησή του, με τους συμπαίκτες του να εκφράζονται με πολύ θερμά λόγια για τον ίδιο.

Holly Grace: Ποιος είναι ο Θέμης που αποχώρησε;

Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη. Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του. Στην Αθήνα ήρθε το 2016, με λίγα χρήματα στην τράπεζα αλλά πολλά όνειρα στο μυαλό. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο. Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine. Στο House of Fame, όπως είχε δηλώσει, δεν θα δεχόταν τίποτα λιγότερο από το να είναι ο καλύτερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments