Lifestyle

Survivor spoiler 30/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler 30/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία
Survivor spoiler 30/3: Οι Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου να μην χάσουν κι άλλον παίκτη. Θα τα καταφέρουν;

Αγώνα ασυλίας έχει το μενού -και- απόψε στο Survivor, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.  Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους άλλοτε Διάσημους να χάνουν την ασυλία, τον Παύλο Γαλακτερό να κερδίζει την ατομική ασυλία και τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 30/3: Τι θα γίνει σήμερα

Οι Κόκκινοι θέλουν διακαώς τη νίκη. Μετά την υποψηφιότητα του τραγουδιστή δεν τους παίρνει να χάσουν γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν έναν ακόμα παίκτη για αποχώρηση και οι Κόκκινοι υποψήφιοι να είναι τρεις. Θα τα καταφέρουν ωστόσο; Οι πληροφορίες λένε πως θα πέσουν κορμιά στον αγώνα αλλά αυτοί που θα χαρούν στο τέλος είναι ξανά οι Μπλε. Η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή θα κερδίσει και σήμερα και οι Κόκκινοι θα βρεθούν για ακόμη μια φορά ενώπιον της κάλπης.

Survivor spoiler 30/3: Τι είδαμε χτες στην ασυλία

Στα πρώτα σχόλια που έγιναν από τις δύο ομάδες μετά τη νίκη των Μπλε, ο Τζέιμς και ο Νίκος θέλησαν να σχολιάσουν ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν πάρα πολύ καλός στον στόχο επειδή το σακουλάκι με την άμμο έχει σχήμα μπιφτεκιού που «το χειρίζεται πολύ καλά». Ο δε Μπάρτζης είπε με χιούμορ και μια δόση ειρωνείας ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά ο πατέρας του δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει λεφτά για να τον στηρίξει αφού δεν θα βρεθεί προτεινόμενος λόγω της ασυλίας.

«Όσες φορές θα χάνουμε ασυλία και όσες φορές με κρατάει ο κόσμος θα είμαι προτεινόμενος» ήταν τα πρώτα σχόλια του Τριαντάφυλλου όταν τελείωσαν τα αγωνίσματα. «Ευθύνομαι εγώ για την ήττα». Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας πολλοί ήταν οι παίκτες που ήθελαν το προστατευτικό κολιέ. Νικητής όμως ήταν ο Παύλος Γαλακτερός που βρήκε έναν δυνατό αντίπαλο στο πρόσωπο του Γιώργου Κόρομι.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments