Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την Ναόμι Οσάκα

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την Ναόμι Οσάκα
Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις νίκησε το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και πέταξε στους «4» του Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι κατάφερε να νικήσει την σπουδαία Ναόμι Οσάκα και να προκριθεί στους «4» του Miami Open. Μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, η Ελληνίδα τενίστρια έχει κάνει τους φιλάθλους να στρέψουν την προσοχή τους και στο τένις.

Απόψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, τη Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία. Κατάφερε να πάρει τη νίκη 6-0,6-4 επί της Γιαπωνέζας παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά στις ΗΠΑ.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε break από την αρχή, δείχνοντας τις… άγριες διαθέσεις της, ενώ, υπερασπιζόμενη το σερβίς της, έφτασε στο 2-0.

Η Ελληνίδα τενίστρια, παίζοντας αρκετά επιθετικά και έχοντας σύμμαχο τον άνεμο, κατάφερε να κάνει και δεύτερο break, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμά της (3-0).

Με την Οσάκα να δείχνει σαφώς αιφνιδιασμένη από το εκρηκτικό ξεκίνημα της Μαρίας, υποπίπτοντας σε αρκετά αβίαστα λάθη, η πρωταθλήτριά μας έκανε δικό της και το τέταρτο game με love service game.

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την Ναόμι Οσάκα

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε την Ναόμι Οσάκα

Η Μαρία Σάκκαρη είχε γίνει η απόλυτη κυριάρχος στο κορτ, παίζοντας με αυτοσυγκεντρωση και με επιστροφές που ήταν παραδειγματικές.  Την ίδια ώρα η Οσάκα των 12 αβίαστων λαθών και των… 0 winners, αδυνατούσε να βρει ρυθμό και είδε την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει στο 5-0, πριν τελικά κατακτήσει το πρώτο σετ, μετά από 21 μόλις λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ η Οσάκα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, βελτιώθηκε στο σερβίς της και αυξάνοντας την πίεσή της προς την Σάκκαρη κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με το πρώτο της break στο παιχνίδι.

Με το μομέντουμ να έχει αλλάξει στρατόπεδο, η Γιαπωνέζα έκανε το 3-0, δείχνοντας να πατά γερά στα πόδια της. Παρόλα αυτά στη συνέχεια η Σάκκαρη έδειξε σημάδια αντίδρασης και κατάφερε να μειώσει σε 4-3, σπάζοντας το σερβίς της αντιπάλου της στο έβδομο game, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments