Lifestyle

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Η ανάρτηση που συζητήθηκε

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Η ανάρτηση που συζητήθηκε
Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: . Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ανεβάζει φώτο από την καθημερινότητά της για να κρατά επαφή με το κοινό της.

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου ήταν η παίκτρια που συμμετείχε στο «The Bachelor» και έφτασε μέχρι και τον τελικό. Η Νικολέττα Τσομπανίδου ήταν η κοπέλα που δέχτηκε το μονόπετρο του Παναγιώτη Βασιλάκου και τελικά έγιναν ζευγάρι.

Η Βίβιαν έχει παρ΄όλα αυτά την προσοχή του κοινού της στα social media με 58 χιλιάδες followers στο Instagram. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ανεβάζει φώτο από την καθημερινότητά της για να κρατά επαφή με το κοινό της. Αυτή τη φορά πραγματοποίησε ένα Q and A και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των followers της. Ωστόσο, μία ακόλουθος τής ζήτησε να δημοσιεύσει την αγαπημένη της φωτογραφία με τον Παναγιώτη, εκείνη πόσταρε μια πιο…«ρομαντική» στιγμή που αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη

Η πρώην παίκτρια και φιναλίστ του «The Bachelor» έχει καθημερινή και έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωση. Επιλέγει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, συχνά – πυκνά μέσα από τις ερωτήσεις του Q & A, που διαθέτει η εφαρμογή ως εργαλείο επικοινωνίας. Έτσι, παλαιότερα είχε απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μια ερώτηση θαυμαστή για το αν τελικά είναι έγκυος!

Χαρακτηριστικά οι ερωτήσεις ήταν οι εξής:

«Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση είστε έγκυος;», ρώτησε κάποιος την Βίβιαν, με την ίδια να απαντάει: «Σε άλλα νέα. Έφαγα ρε παιδιά στις γιορτές αλλά όχι κι έτσι». Τέλος, η επόμενη ερώτηση με την επική της απάντηση ήταν: «Γιατί κοιμάσαι τόσο πολύ; Μήπως είσαι έγκυος; Ή μήπως είσαι έγκυος σε δίδυμα;», «Τσακάλια μου εσείς. Vol 483849339», είπε η Βίβιαν.

Δείτε την ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments