Lifestyle

Survivor spoiler 31/3: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Survivor spoiler 31/3: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι
Survivor spoiler 31/3: Ένα παίκτη ή μια παίκτρια θα αποχαιρετήσουν το βράδυ οι Κόκκινοι.

Η Τετάρτη είναι η ημέρα αποχώρησης για το Survivor. Oι δύο ομάδες πλέον έχουν ενωθεί και το παιχνίδι επιβίωσης έχει αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον, καθώς οι παίκτες παλεύουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Το χθεσινό spoiler που ήθελε τους Μπλε να κερδίζουν ξανά την ασυλία επιβεβαιώθηκε και έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν ξανά στην κάλπη. Ως εκ τούτου σήμερα θα πουν “αντίο” σε έναν παίκτη ή μια παίκτριά τους. Ποιος θα είναι αυτός;

Survivor spoiler 31/3: Αποχωρεί γυναίκα

H Μπλε ομάδα στο επεισόδιο της Τρίτης έκανε ένα σερί τριών νικών μετά το 7-7 και επικράτησε με 10-7, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της και ερχόμενη στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια. Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο.  Με 8 ψήφους βγήκε η Μαριάνθη, για την οποία επικαλέστηκαν αγωνιστικούς λόγους. Παράλληλα, ο Παύλος Γαλακτερός, έχοντας το κολιέ της ατομικής ασυλίας, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Οι πληροφορίες λοιπόν, θέλουν να αποχωρεί γυναίκα. Μάλιστα δεν υπάρχει σενάριο για αποχώρηση του τραγουδιστή, με τους συμπαίκτες του να απογοητεύονται. Η “μάχη” θα δοθεί ανάμεσα στην Ελένη και την Μαριάνθη. Η τελευταία φαίνεται πως έχει πέσει σε ψήφους σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που βρέθηκε υποψήφια, ωστόσο το κοινό θα την στηρίξει και η Ελένη είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Survivor spoiler 31/3: Χθες η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε για την υποψηφιότητά της λέγοντας

«Καταλαβαίνω ότι αυτή τη φορά έχω ψηφιστεί από την ομάδα για αγωνιστικούς λόγους, το οποίο εγώ δεν λέω ότι δεν ισχύει. Όντως το τελευταίο καιρό αγωνιστικά δεν είμαι τόσο καλή και δεν το βρίσκω τόσο καλά με το στόχο. Θεωρώ, νίκες ήττες, είναι δεδομένο ότι θα ψηφιστώ. Ψηφίστηκα άλλες τρεις φορές. Απλά τώρα βολεύει γιατί δεν είμαι καλά αγωνιστικά, σε αυτό παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες είναι και το κομμάτι το ψυχολογικό, έχω αρκετές φορές αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου».

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments