Lifestyle

Έλενα Αμανατίδου: Έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά

Έλενα Αμανατίδου: Έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά
Έλενα Αμανατίδου: Η αθλήτρια στίβου διαθέτει ένα από πιο καλοσχηματισμένα σώματα.

Η Έλενα Αμανατίδου είναι αδερφή της Άννας Αμανατίδου που μετείχε στο ριάλιτι μόδας του gntm. Από ότι θα διαπιστώσετε η ομορφιά είναι οικογενειακή τους υπόθεση αφού και οι δυο αδερφές είναι καλλονές και διαθέτουν λογαριασμούς στο instagram που μοιράζουν πολύ πόνο στους followers τους! Και μπορεί να είναι η μία ξανθιά και η άλλη μελαχρινή, μοιάζουν όμως αρκετά.

Η Έλενα Αμανατίδου είναι αθλήτρια στίβου στο αγώνισμα των 100 μέτρων και σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram από τον τερματισμό της κούρσας στην οποία η ομορφιά της δεν κρύβεται. Η πρώην παίκτρια του GNTM, μοιράζεται μαζί μας αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της μαζί με την αδερφή της, Έλενα Αμανατίδου, με την οποία είναι αχώριστες. Κάνουν τις βόλτες τους, πίνουν τον καφέ τους, γυμνάζονται και γενικότερα περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Έλενα Αμανατίδου: Δείτε την

Η αδερφή της Άννα Αμανατίδου

Η Άννα Αμανατίδου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM,όπως αναφέραμε παραπάνω, από το οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει. Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια από τις συμπαίκτριές της, μιας και ήταν άπειρη στο χώρο του modeling. Ωστόσο, η Άννα Αμανατίδου κατάφερε να κάνει τη διαφορά, αφού οι φωτογραφίσεις και οι επιτυχίες της στις δοκιμασίες του GNTM την έφεραν πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments