Lifestyle

Άννα Αμανατίδου: Με εντυπωσιακά μπικίνι ποζάρει το πρώην κορίτσι του GNTM

Άννα Αμανατίδου: Με εντυπωσιακά μπικίνι ποζάρει το πρώην κορίτσι του GNTM
Άννα Αμανατίδου: Διαθέτει ένα από πιο καλοσχηματισμένα σώματα.

Η Άννα Αμανατίδου είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο ελληνικό Instagram, διαθέτοντας ένα απολαυστικό κορμί.

Το πρώην κορίτσι του GNTM είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και ξεχώρισε με την εμφάνισή της, καθώς μεταξύ άλλων φυσικών χαρισμάτων, διαθέτει και ένα εντυπωσιακό κορμί.

Οι αναρτήσεις της με μαγιό τα «σπάνε»

Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media και συχνά ανεβάζει στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και επαγγελματικές. Πάντως είναι σίγουρο πως αυτές που τα «σπάνε», είναι οι αναρτήσεις της με μαγιό καθώς είναι εκείνες που αναδεικνύουν και το καλλίγραμμο κορμί της. Φέτος, μάλιστα η Άννα Αμανατίδου έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αρκετές από αυτές σε πόζες με σέξι μπικίνι.

Τι δηλώνει για την κόντρα με τη Μέγκι Ντρίο;

Να αναφέρουμε βέβαια, πως στο GNTM, δεν είχε απασχολήσει μόνο με την αισθησιακή της εμφάνιση αλλά και με τη κόντρα της, τη Μέγκι Νρίο. «Μιλάω με τη Μικαέλα συχνά. Με τις άλλες κοπέλες οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Υπάρχει μία βέβαια που δεν θέλω να της μιλήσω ποτέ ξανά και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί της. Πρόκειται για την Άννα Αμανατίδου. Σε πληροφορώ ότι δεν με στενοχωρεί καθόλου που δεν της μιλάω. Είναι ένας άνθρωπος που εμένα δεν μου προσφέρει τίποτα στη ζωή μου και δεν την θέλω δίπλα μου», είχε δηλώσει η Μέγκι Ντρίο.

Η Άννα Αμανατίδου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM,όπως αναφέραμε παραπάνω, από το οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει. Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια από τις συμπαίκτριές της, μιας και ήταν άπειρη στο χώρο του modeling. Ωστόσο, η Άννα Αμανατίδου κατάφερε να κάνει τη διαφορά, αφού οι φωτογραφίσεις και οι επιτυχίες της στις δοκιμασίες του GNTM την έφεραν πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments