Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Όταν μίλησε για τον λούτσο και την ψ@λ@ στον αέρα

Ελένη Μενεγάκη: Όταν μίλησε για τον λούτσο και την ψ@λ@ στον αέρα
Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, αλλά υπήρξαν στιγμές που οι πάντες εκπλήσσονταν με κάποιες ατάκες της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια μπορεί να αποχώρησε από τα πλατό τον Ιούλιο του 2020 ωστόσο οι ατάκες της άφησαν εποχή. Η καριέρα της ξεκίνησε στις αρχές του ’90, ενώ από τότε ήταν σταρ και έδινε συνεντεύξεις σε άλλες εκπομπές.

Η απόφασή της να πει «αντίο» έχει αφήσει ένα κενό, το οποίο καμία παρουσιάστρια -ίσως- να μην μπορέσει να αναπληρώσει. Η «βασίλισσα» της πρωινής και αργότερα της μεσημεριανής ζώνης έχει αφήσει το στίγμα της, τόσο με τον τρόπο που παρουσίαζε τις εκπομπές της όσο και με τις ατάκες και τα σαρδάμ που ακούστηκαν κατά καιρούς από το στόμα της.

Ελένη Μενεγάκη: Όταν μίλησε για τον λούτσο και την ψ@λ@ στον αέρα

Ελένη Μενεγάκη: Όταν μίλησε για τον λούτσο και την ψ@λ@ στον αέρα

Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει την ερώτηση «τι είναι ο λούτσος;» ή την κατά λάθος αλλαγή του γράμματος στη λέξη ψωμί; Σίγουρα κανείς μας. Γι΄αυτό ας την απολαύσουμε ξανά έστω και από τα βιντεάκια του ΥouΤube.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο  την ατάκα με τον λούτσο από το 27:45

Στο παρακάτω βίντεο δείτε το επικό σαρδάμ με το ψωμί:

Ελένη Μενεγάκη: Υπάρχει περίπτωση να την ξαναδούμε στην τηλεόραση;

Στην τελευταία της εκπομπή η ξανθιά παρουσιάστρια αν και αποχαιρέτησε το κοινό της ύστερα από 30 χρόνια παρουσίας στα τηλεοπτικά πλατό άφησε τα πάντα ανοιχτά.

Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, κοίταξε την κάμερα και είπε το δικό της «ευχαριστώ» σημειώνοντας: «Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος». Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία».

Να τονίσουμε ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση και, μάλιστα, στο Mega. Ο χρόνος θα δείξει αν κάτι τέτοιο ευσταθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments