Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγός του

Τριαντάφυλλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγός του
Τριαντάφυλλος: Δείτε την πανέμορφη σύζυγο του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που έχει στρέψει τα βλέμματα του κοινού πάνω του. Μάλιστα,  πριν από μερικές ημέρες ένα video clip από τις αρχές της καριέρας του έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και παίκτης του ριάλιτι Survivor έχει συνηθίσει να έχει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη σύζυγό του.

Ο Τριαντάφυλλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα Σιαμπάνη τον Αύγουστο του 2014. Ο ίδιος μιλά συνεχώς για εκείνη στους συμπαίκτες του στο Survivor, τολμώντας μάλιστα να παραδεχτεί ότι… τη «σκέφτεται» συχνά στο δάσος. Ποια είναι όμως η σύζυγός για την οποία ακούμε συνεχώς;

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη μελαχρινή γυναίκα της οποίας πολύ λίγες φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Δείτε το αγαπημένο ζευγάρι μαζί στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Τριαντάφυλλος: Χάρισε ένα εκπληκτικό show στους συμπαίκτες του στο party του Survivor!

Ο Τριαντάφυλλος έκανε αυτό που όλοι περίμεναν και «έσπασε τα ρολόγια» σε μια εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Ακόμα και οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να τον ακούσουν να το τραγουδά στο Survivor. Εξάλλου, το «Σπάω τα Ρολόγια» είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια πολλών. Για αυτό και στα σχόλια στα social media έγινε χαμός.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι και ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στην πίστα με το συγκεκριμένο τραγούδι. Και το τι έγινε, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν περιγράφεται! Οι παίκτες το διασκέδασαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Στον διαγωνισμό τραγουδιού του Survivor, τελευταίοι εμφανίστηκαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βέβαια, δεν συμμετείχε με βαθμολογία καθώς είναι τραγουδιστής. Το ίδιο συνέβη και με τον Ηλία Μπόγδανο και την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά το σίγουρο είναι πως όλοι τους ξεσήκωσαν με τα τραγούδια και τους χορούς τους.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Survivor, ο Τριαντάφυλλος, ανέβηκε τελευταίος στη σκηνή, όπως αρμόζει άλλωστε στο πρώτο όνομα κάθε επιτυχημένου μουσικού σχήματος. Πριν από την απολυαναμένομενη εμφάνιση του «Ντάφι», είχαν ανεβεί όλοι οι υπόλοιποι με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει με έναν μοναδικό τρόπο τις ερμηνείες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments