Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Αγνώριστος ως έφηβος με κοντό μαλλί

Τριαντάφυλλος: Αγνώριστος ως έφηβος με κοντό μαλλί
Τριαντάφυλλος: Το άγνωστο video clip του γνωστού τραγουδιστή έρχεται κατευθείαν από το χρονοντούλαπο!

Όπως γνωρίζουμε καλά και από τη συμμετοχή του στο «Survivor 4», o Τριαντάφυλλος έχει μεγαλώσει στη Ρόδο. Γεννηθείς το 1977, έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι σε μουσικές σκηνές του νησιού του.

Επιπλέον, σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, ακολουθώντας μαθήματα πιάνου, από την ηλικία των 8 ετών. Ανάμεσα στις προσπάθειές του να ανελιχθεί φαίνεται πως ήταν και ένα τραγούδι πολύ πριν ανέβει στην Αθήνα και γίνει διάσημος μέσα από το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο «Βλέπω κάτι όνειρα». Ο έφηβος Τριαντάφυλλος με κοντό μαλλί -να θυμίσουμε πως μας είχε συστηθεί με μακριά κόμη- τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» με φόντο μέρη του νησιού των Ιπποτών.

Αγνώριστος ο Τριαντάφυλλος στο βίντεο κλιπ από τη Ρόδο

Το πρωτόλειο βίντεο κλιπ, αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές του νεαρού «Ντάφυ» είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, καθώς ο Τριαντάφυλλος έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor 4».

Τα χρόνια της δόξας για τον Τριαντάφυλλο

Τον Τριαντάφυλλο εντόπισε, όσο ήταν στη Ρόδο ακόμη, ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα. Έτσι, στα 19 του βρέθηκε στην πρωτεύουσα και ξεκίνησε την καριέρα του.

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρόνων, ο πρώτος του δίσκος «Βλέπω κάτι όνειρα» ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός. Το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει», που έγινε κι αυτό χρυσό.

Και φυσικά, τραγούδησε και στο Survivor!

Ο Τριαντάφυλλος έκανε αυτό που όλοι περίμεναν και «έσπασε τα ρολόγια» σε μια εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Ακόμα και οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να τον ακούσουν να το τραγουδά στο Survivor. Εξάλλου, το «Σπάω τα Ρολόγια» είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια πολλών. Για αυτό και στα σχόλια στα social media έγινε χαμός.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι και ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στην πίστα με το συγκεκριμένο τραγούδι. Και το τι έγινε, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν περιγράφεται! Οι παίκτες το διασκέδασαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments