Οικονομία

VITEX: Γράφει την ιστορία του χρώματος εδώ και 89 έτη

VITEX: Γράφει την ιστορία του χρώματος εδώ και 89 έτη
VITEX: «Απαρτίζουμε την πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον Βαλκανικό χώρο», αναφέρει η εταιρεία

Από το 1932 η VITEX γράφει την ιστορία του χρώματος. Η δράση της εταιρείας μας ξεκινάει με δραστηριοποίηση στο εμπόριο ασφαλτικών μεμβρανών για τη μόνωση κτιρίων και συνεχίζεται με τη δημιουργία των απαραίτητων εγκαταστάσεων μαζικής παραγωγής υπό την επωνυμία ΕΡΜΗΣ. Το 1960 η δραστηριότητα επεκτείνεται στην παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών. Την ίδια χρονολογία γεννιέται το brand VITEX, που είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας στον κλάδο του οικοδομικού χρώματος.

Η επιτυχία του προϊόντος βασίστηκε στις ταχυστέγνωτες ιδιότητές του, που έδινε τη δυνατότητα στο χρήστη να «επιτελέσει το σύνολο της εργασίας του ταχύτερα και με μεγαλύτερο οικονομικό όφελος». Η εμπορική πολιτική στόχευσε στην ανάπτυξη του δικτύου διανομής σε όλα τα χρωματοπωλεία της Ελλάδας. Η γραφική απεικόνιση της ετικέτας γίνεται πασίγνωστη στην ελληνική επικράτεια και το δοχείο «πλαστικό χρώμα VITEX» είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμο. Με αυτό τον τρόπο το brand «VITEX» αποκτάει επωνυμία και γίνεται συνώνυμο του καλού ποιοτικού πλαστικού χρώματος για κάθε χρήση. Παράλληλα με την εξάπλωση του πλαστικού χρώματος, η εταιρεία αναπτύσσει και άλλα προϊόντα της ευρύτερης γκάμας των οικοδομικών χρωμάτων.

VITEX: «Η πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή»

Σήμερα, «απαρτίζουμε την πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον Βαλκανικό χώρο. Οι ισχυροί δεσμοί του εμπορικού δικτύου των πελατών μας με το brand VITEX βασίστηκαν, από την έναρξή μας, στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, την πελατοκεντρική προσέγγιση, την εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας μας».

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια περιελάμβαναν τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χρωμάτων, η οποία καθιστά την εταιρεία δυνατή και ευέλικτη στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. «Πιστεύοντας στη δυνατότητα διείσδυσης και σε άλλες αγορές, χαράξαμε μια στρατηγική επέκτασης της εταιρίας μας σε άλλες χώρες, σε μια προσπάθεια να καταστήσουμε διεθνώς γνωστό το ελληνικό εμπορικό μας σήμα», αναφέρει η ίδια εταιρεία.

VITEX: «Να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη»

Η ίδια η εταιρεία έχει τονίσει πως «δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την ανταγωνιστικότερη συνολική πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών. Όραμα μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη ο οποίος αναζητά χρώματα ή μονωτικά στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε. Η ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τις βέλτιστες υπηρεσίες και την ευελιξία να προσαρμοστούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του πελάτη αλλά και τις περιστάσεις εν γένει, μας χαρακτηρίζουν. Η καινοτομία στην τεχνολογία αλλά και στον τρόπο που επιχειρούμε μας διαφοροποιεί».

Μάλιστα, η VITE υπόσχεται ότι η «αξία που παράγουμε και προσθέτουμε στους, πελάτες, προμηθευτές, μέλη της ομάδας και όλους τους συνεργαζόμενους αλλά και το κοινωνικό σύνολο, θέλουμε να είναι μακροπρόθεσμη και απαλλαγμένη από ευκαιριακή νοοτροπία. Μεταλαμπαδεύουμε τις αξίες μας στους νέους συνδιαμορφώνοντας το μελλοντικό πλαίσιο επιχειρηματικότητας της επόμενης γενιάς. Το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνουμε κάθε μέρα μας κάνει καλύτερους. Η ομαδικότητα πολλαπλασιάζει την προσωπική ικανότητα και μας κάνει αποτελεσματικότερους. Η αξιοκρατία αναδεικνύει και επιβραβεύει την συνεισφορά και το επίτευγμα ενώ ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρικής και προσωπικής ανάπτυξης. Καλλιεργούμε τον ηγέτη μέσα μας για να έχουμε ηγετική θέση στην αγορά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments