Ελλάδα

Κανάκης για lockdown: Ξέσπασε για τα σχολεία στον αέρα

Κανάκης για lockdown: Ξέσπασε για τα σχολεία στον αέρα
Κανάκης για lockdown: Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα παρουσιάστηκε ενοχλημένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με τα σχολεία.

Ο Αντώνης Κανάκης στη σημερινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα τοποθετήθηκε για το ζήτημα των κλειστών σχολείων. Με έντονο τρόπο είπε ότι δεν γίνεται να «κάνουμε μόνο χαβαλέ» και πρότεινε να ανοίξουν τώρα όλα τα σχολεία. Θυμίζουμε ότι οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Open, ενώ για όσο καιρό βρίσκονταν εκτός των τηλεοπτικών προγραμμάτων, έκαναν εκπομπές από το YouTube.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως «και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε τη μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση».

Κανάκης για lockdown: Ξέσπασε για τα σχολεία στον αέρα

Κανάκης για lockdown: Ξέσπασε για τα σχολεία στον αέρα

Κανάκης για lockdown: Τουλάχιστον τα σχολεία

«Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος. «Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα»!

«Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Να σημειώσουμε ότι οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν και ένα βίντεο με σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ομάδα της εκπομπής έφτιαξε ένα σατιρικό βίντεο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή.

«Στο Νο2 είναι ο ένας και μοναδικός, ο σωτήρας μας, η πρωθυπουργάρα μας», έλεγε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ οι υπόλοιποι ρωτούσαν «ποιος, ποιος» και στη συνέχεια παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο την επίσκεψη. Οι διάλογοι ήταν φανταστικοί, αλλά φαίνονταν να συνδυάζονται με την εικόνα.

Στη συνέχεια σχολίασαν και το βίντεο, ενώ σε κάποια στιγμή ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εξελίσσεται σε Γιώργο Παπανδρέου», συγκρίνοντας τους δύο πολιτικούς. Δείτε το βίντεο με τη σάτιρα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments