Καιρός

Καιρός Ελλάδα: Έρχεται σημαντική άνοδος στη θερμοκρασία

Καιρός Ελλάδα: Έρχεται σημαντική άνοδος στη θερμοκρασία
Καιρός Ελλάδα: Σύμφωνα με τα στοιχεία του Meteo τις επόμενες δύο μέρες θα έχουμε σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Ο καιρός στην Ελλάδα αλλάζει ξανά μετά τον σύντομο χειμώνα που περάσαμε και είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι. Ο καιρός, άλλωστε, έδειξε από σήμερα ότι καλυτερεύει.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, «σημαντική άνοδο αναμένεται να παρουσιάσουν οι μέγιστες θερμοκρασίες το διήμερο Παρασκευή 2/4 – Σάββατο 3/4. Όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 3/4 θα είναι κατά μέσο όρο 7-9 βαθμούς υψηλότερες σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες της Πέμπτης 1/4, ενώ στην Αττική, στη Βοιωτία και στην Εύβοια η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι της τάξης των 10-12 βαθμών Κελσίου».

Meteo: Έρχεται σημαντική άνοδος στη θερμοκρασία

Meteo: Έρχεται σημαντική άνοδος στη θερμοκρασία

Καιρός Ελλάδα: Η πρόγνωση για το Σάββατο 3/4

Καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα θα είναι ο καιρός σύμφωνα με το Meteo. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης. Μεταφορά σκόνης από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστό καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις κατά τόπους θα αυξηθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο , στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και ενδεχομένως πρόσκαιρα στο εσωτερικό της Θεσσαλίας. Από τις απογευματινές ώρες οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης στη Δυτική Ελλάδα.

Καιρός Ελλάδα: Η πρόγνωση για το Σάββατο 3/4

Καιρός Ελλάδα: Η πρόγνωση για το Σάββατο 3/4

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 23, στη Θεσσαλία από 5 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 20 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί, με εντάσεις έως 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Από αργά το βράδυ και κυρίως τη νύχτα προς Κυριακή οι άνεμοι θα παρουσιάσουν περαιτέρω ενίσχυση.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και κατά περιόδους στα θαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς.

Δείτε Live εικόνα από το Windy.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments