Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλες αλλαγές στη ζωή της
Ελένη Μενεγάκη: Μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στην ζωή της.

Η Ελένη Μενεγάκη, ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη αλλαγή στην ζωή της. Την πληροφορία μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε πως η γνωστή παρουσιάστρια και ο Μάκης Παντζόπουλος πρόκειται να μετακομίσουν στο διαμέρισμα της Κηφισιάς.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες εβδομάδες, παπαράτσι είχαν εντοπίσει το ζευγάρι έξω απ’ το νέο τους σπίτι, όπου επέβλεπαν την πορεία των εργασιών. Ο λόγος που το ζευγάρι πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση είναι ο γιος της παρουσιάστριας Άγγελος Λάτσιος. Ελένη Μενεγάκη

To νέο σπίτι στη Κηφισιά

Αν και οι περισσότεροι πίστευαν πως το οίκημα προοριζόταν για εκμετάλλευση, οι πληροφορίες που είχε ο Γιώργος Λιάγκας, δείχνουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει αποφασίσει πως πρόκειται να αξιοποιηθεί,  ως η νέα στέγη του ζευγαριού.

Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μία ήσυχη γειτονιά στην Κηφισιά. Έχει όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Κυρίαρχα στοιχεία του είναι το μάρμαρο και η πέτρα, ενώ το design του είναι πολύ μοντέρνο.

Ο λόγος της μεγάλης αλλαγής

Σε ότι αφορά τον λόγο αυτής της αλλαγής, ο Γιώργος Λιάγκας, στενός φίλος με τον πρώην σύζυγό της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο αποκάλυψε: «Ο Άγγελος Λάτσιος θα πάει του χρόνου να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της».

Η κίνηση αυτό προκαλεί έκπληξη καθώς το νέο διαμέρισμα, παρόλο που είναι πολυτελές, είναι πολύ μικρότερο σε έκταση από τη βίλα στα Μελίσσια όπου διέμενε η παρουσιάστρια μέχρι τώρα μαζί με τον Μάκη Πανταζόπουλο. Ωστόσο η συγκεκριμένη έπαυλη ήταν μια επένδυση που είχαν κάνει μαζί Μενεγάκη και Λάτσιος όταν ήταν ακόμα μαζί.

Μάλιστα, αφού η Ελένη μετακομίσει στο νέο σπίτι στη Κηφισιά, η βίλα στα Μελίσσια θα πωληθεί, ώστε να λάβει το μερίδιό του και ο Γιάννης Λάτσιος που αυτή τη στιγμή ζει σε νοικιασμένη μεζονέτα στην Εκάλη μαζί με τον γιό τους Άγγελο.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments