Ελλάδα

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Το μπέρδεμα με το sms στο 13033

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Το μπέρδεμα με το sms στο 13033

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Διαδημοτικές μετακινήσεις: Σύγχυση προκλήθηκε σήμερα στο λιμάνι του Περάματος, όταν μεγάλος αριθμός οδηγών θέλησε να ταξιδέψει στη Σαλαμίνα.

Σύγχυση προκλήθηκε σήμερα στο λιμάνι του Περάματος, όπου αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να ταξιδέψουν στη Σαλαμίνα, μετά και την ανακοίνωση ότι επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα, με την αποστολή του SMS 6 στο 13033. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως πως δεν επιτρέπονται οι θαλάσσιες μετακινήσεις.

Έτσι άντρες του λιμενικού ενημέρωσαν τους οδηγούς πως δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν με πλοίο προς τη Σαλαμίνα, εάν δεν κατοικούν μόνιμα εκεί ή εργάζονται. Έτσι οι οδηγοί πήραν το δρόμο της επιστροφής, με την κυκλοφορία να γίνεται πολύ αργά. Διαδημοτικές μετακινήσεις

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Τι ισχύει στην Περιφέρεια Αττικής

Εντός Περιφέρειας Αττικής μπορεί όποιος θέλει να κινηθεί με αυτοκίνητο προς όποια κατεύθυνση θέλει, αλλά δεν μπορεί να φτάσει σε περιοχές της Περιφέρειας για τις οποίες απαιτείται, είτε μετακίνηση με πλοίο (νησιά Αργοσαρωνικού), είτε πέρασμα από άλλο νομό.

Χαρακτηριστικό είναι πως η κίνηση που δημιουργήθηκε στο Πέραμα προκάλεσε μπέρδεμα και στο ίδιο το Λιμενικό, που επικοινώνησε με το υπουργείο Ναυτιλίας για να επιβεβαιώσει ότι δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις. Το ίδιο μπέρδεμα δημιουργήθηκε και στον Πειραιά από κόσμο που ήθελε να πάει στην Αίγινα, εκεί όπου κάποιοι πάντως κατάφεραν να περάσουν.

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Κόσμος και στις παραλίες

Από νωρίς του Σαββάτου οι δρόμοι της Αττικής είναι γεμάτοι αυτοκίνητα, αφού πλέον οι πολίτες μπορούν να στέλνουν μήνυμα 6 στο 13033 για άσκηση και να μετακινούνται και με το αυτοκίνητό τους σε άλλους δήμους. Και πολλοί εκμεταλλεύθηκαν την άρση της απαγόρευσης αυτής προκειμένου να πάνε στα εξοχικά τους ή να μετακινηθούν από τα βόρεια προάστια στα νότια, να πάρουν μια «ανάσα». Με τον καιρό να είναι σχεδόν καλοκαιρινός, η κίνηση ήταν αυξημένη στον Κηφισό, στη Μαρκοπούλου, στην παραλιακή και φυσικά γέμισαν οι παραλίες.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο