Ελλάδα

Jumbo: Η επίσημη ανακοίνωση και το ωράριο

Jumbo: Η επίσημη ανακοίνωση και το ωράριο
Jumbo: Ανοίγουν τα καταστήματα Jumbo από τη Δευτέρα - Αναλυτικά η διαδικασία των ραντεβού.

Ανοίγουν τα Jumbo τη Δευτέρα 5 Απριλίου όπως επίσημα ανακοίνωσε η εταιρεία. Δείτε το ωράριο για τις αγορές. Αναμένονται βεβαίως νέες οδηγίες μετά τις αποφάσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων για Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα. Τα Jumbo ανοίγουν τελικά τη Δευτέρα 5 Απριλίου, όπως ενημερώνουν με σχετική επίσημη ανακοίνωση. Το Πάσχα πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται για τις αγορές και τα δώρα του Πάσχα.

Jumbo: Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την εταιρεία:

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, σας ενημερώνουμε ότι όλα μας τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού . Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα των Σπάτων και του Αμαρουσίου στο Avenue. Ευχαριστούμε πολύ!» Σημειώνεται πάντως ότι θα υπάρξουν και νέες αλλαγές μετά τα νέα μέτρα κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων που ξαφνικά )μόλις 48 ώρες αργότερα) αποφάσισαν να μην ανοίξουν το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα. Jumbo

Jumbo: Σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Jumbo αυτός είναι ο εξής:

Παρακαλούμε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσετε το ραντεβού σας σε λιγότερο από 2 ώρες θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.  Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Jumbo: Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

Jumbo: Ωράριο επιστροφών:

  • Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 08:00-20:30
  • Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 20.30

Ανοίγουν Μουστάκας και Κωτσόβολος

Τα καταστήματα Μουστάκας θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει ραντεβού από σήμερα για την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να μπορέσει με click inside να ψωνίσουν από το κατάστημα με φυσική παρουσία. Στην απόφαση να ανοίξει τα καταστήματα της, εκτός από τα καταστήματα μέσα σε εμπορικά κέντρα προχώρησε και η αλυσίδα Κωτσόβολος.

Μόνο με click away τα ΙΚΕΑ

Μόνο με click away θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, τα καταστήματα ΙΚΕΑ (δύο σε Αθήνα, ένα στη Λάρισα και ένα Ιωάννινα), καθώς ο νέος πρόσθετος περιορισμός των έως 20 ατόμων σε ένα κατάστημα, καθιστά τη λειτουργία μεγάλων σημείων πώλησης ασύμφορη. Κανονικά θα λειτουργήσει το κατάστημα στον Πειραιά (πρόκειται για μικρό ΙΚΕΑ) καθώς και τα υπόλοιπα pickup points που έχει αναπτύξει ο όμιλος Φουρλή στην Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments