Ελλάδα

Λάρισα: Άλογο έκανε βόλτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης

Λάρισα: Άλογο έκανε βόλτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης
Λάρισα: Το άλογο «έσπασε» την καραντίνα και βγήκε βόλτα στους δρόμους της πόλης.

Τον τελευταίο καιρό όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί προς την Λάρισα, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί έντονα από τις σεισμικές δονήσεις που την ταρακούνησαν. Αυτή τη φορά η πόλη επανέρχεται στην επικαιρότητα, όχι γιατί χτύπησε ξανά ο εγκέλαδος, αλλά επειδή ένα άλογο έκοβε ανενόχλητο βόλτες στο κέντρο της πόλης!

Οι οδηγοί και οι περαστικοί διαβάτες έμειναν άφωνοι όταν είδαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ένα άλογο να να τρέχει μόνο του στο κέντρο της Λάρισας, επί της οδού Ιωαννίνων, στη διασταύρωση με την οδό Χατζημιχάλη, κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας. Άγνωστο πως, το άλογο φαίνεται ότι ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και άρχισε να… βολτάρει στους δρόμους. Προφανώς, με κάποιον τρόπο είχε καταφέρει να φύγει από τον ιδιοκτήτη του και έτρεχε στους δρόμους της Λάρισας, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ενώ ένα αστικό λεωφορείο ακινητοποιήθηκε για λίγα λεπτά.

Οι περαστικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν και να απομακρύνουν το άλογο από το σημείο, χωρίς όμως καμία επιτυχία, καθώς το πανέμορφο άλογο έφυγε με ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την πλατεία της Φιλιππούπολης. Οι δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία για να απολαύσουν το ηλιόλουστο απόγευμά τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν το άλογο.

Η τρελή καταδίωξη του αλόγου έλαβε τέλος όταν οι πιο ψύχραιμοι περαστικοί το προσέγγισαν σε πεζοδρόμιο, μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα της οδού Χατζημιχάλη, και τελικά κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πλάνα από την… ξέγνοιαστη βόλτα του αλόγου στις κεντρικές οδούς της Λάρισας, αλλά και την ακινητοποίησή του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments