Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 0-4 στο ημίχρονο

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 0-4 στο ημίχρονο
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σε εξαιρετική ημέρα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.

O Ολυμπιακός σκόραρε 4 γκολ έναντι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μόλις ημίχρονο, δίνοντας το ένευσμα για μια άνετη επικράτηση. Το σκορ είναι δύσκολο να ανατραπεί με την ΑΕΚ να έχει 45 λεπτά στη διάθεσή της για να το γυρίσει.

Νωρίτερα ο Άρης έχοντας σε τρομερή φόρμα τον Σίλβα επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου, ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα γκολ

Όπως αναφέρει το Sport24, o Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. O Mαντί Καμαρά επιχείρησε ένα σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Χνιντ βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, δυσκόλεψε τον Αθανασιάδη, με την μπάλα τελικά να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ολυμπιακός λεφτασε και σε δεύτερο γκολ μέσα σε έξι λεπτά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο 23′ είχαμε την υπέροχη κάθετη πάσα του του Χολέμπας στον Μασούρα, ο οποίος μπήκε απ’ τα αριστερά στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό νίκησε τον Αθανασιάδη για το 2-0. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του Μασούρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στους “κιτρινόμαυρους.

Στη συνέχεια ο Χολέμπας έβγαλε σέντρα από τα αριστερά. Ο Λόπες έκανε τραγικό λάθος γυρίζοντας την μπάλα με το κεφάλι προς τον Αθανασιάδη. Όμως ο Αραμπί πρόλαβε και πλάσαρε σημειώνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το τέταρτό του γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στο 44ο λεπτό. Ο Αραμπί έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Μασούρα, οποίος βγήκε απέναντι στον Αθανασιάδη και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-4 και σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Η σπουδαία νίκη του Άρη

Ο Άρης απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης γιατί δεν παράτησε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε και κύλησε στραβά. Γιατί επίσης οι παρεμβάσεις του Άκη Μάντζιου από τον πάγκο αποδείχθηκαν σωτήριες καθώς οι Σάντε Σίλβα, Δημήτρης Μάνος άλλαξαν τις ισορροπίες της αναμέτρησης και «βάφτισαν» το δεύτερο ημίχρονο σε εξαιρετικό για τον Άρη, αναφέρει το gazzetta.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments