Πολιτική

Πελώνη: Ανακοινώνεται νέο μέτρο στήριξης επιχειρήσεων

Πελώνη: Ανακοινώνεται νέο μέτρο στήριξης επιχειρήσεων
Πελώνη: Η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως έρχεται νέο μέτρο στήριξης των κλειστών επιχειρήσεων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε πως η κυβέρνηση θα ανακοινώσει αύριο ένα επιπλέον μέτρο στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές κατά τη διάρκεια του Απριλίου με κυβερνητική εντολή.

Πελώνη: Η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου. Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα», αναφέρει αρχικά η Αριστοτελία Πελώνη.

Πελώνη

H Αριστοτελία Πελώνη

Συνέχισε λέγοντας πως «σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει. Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων; Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις; Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται».

«Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τι είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Πριν δύο μέρες ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή πανηγύριζε για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και μας διαβεβαίωνε ότι έχει σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας. Σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σχέδιο, αλλά έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο. Αφού προανήγγειλαν το άνοιγμα του λιανεμπορίου «με σχέδιο» την Παρασκευή, το ακύρωσαν το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη», αναφέρει αρχικώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες; Απολύτως τίποτα. Γνώριζαν τον αριθμό των κρουσμάτων, γνώριζαν την επιδημιολογική εικόνα. Κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων. Αλλά και ότι έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του που στοιχίζουν στη χώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments