Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Άσχημα τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο αγαπημένος τραγουδιστής χώρισε με τη σύντροφό του.

Άσχημα τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς ο χωρισμός του χτύπησε την πόρτα. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε σχέση με το εντυπωσιακό μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή, Σπίτι με το Mega που προβλήθηκε το Σάββατο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν συνηθίζει να μιλάει δημόσια για την προσωπική του ζωή, αν και στο παρελθόν έχει δείξει στις θαυμάστριές του στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του στο σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια του μουσικού ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του Mega, υπογράμμισε: «Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ!»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γνωρίστηκε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου στα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει» και η τελευταία φορά που ο φακός τους τσάκωσε μαζί ήταν πριν λίγους μήνες, αρχές Φεβρουαρίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Περιγράφει την ιδανική σύντροφο!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε αναφερθεί στο πως θα επιθυμούσε να ήταν η ιδανική σύντροφος. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι θέλει να βρει μια γυναίκα με χιούμορ και εσωτερική ομορφιά που θα τον στηρίζει για να κάνει μελλοντικά οικογένεια. Μάλιστα, εξήγησε ότι η καραντίνα τον βοήθησε να καταλάβει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τη δουλειά, η οποία ήταν έως τώρα η πρώτη του «σχέση».

Fame Story: Η αρχή μιας πετυχημένης καριέρας

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον είχαμε γνωρίσει αρχικά μέσα από το Fame Story. Σχετικά με το πως πήρε απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, φαίνεται πως η τύχη ήταν με το μέρος του.

«Ήμουν 18 χρονών στην Λευκάδα και έκανα τα χαρτιά μου να φύγω για Ιταλία. Ο στόχος μου τότε ήταν η Ιατρική. Όταν ήμουν στην Λευκάδα, μια φίλη μου είπε πως θα κάνει αίτηση για το Fame Story. Έτσι, πήρα μια κιθάρα και άρχιζα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Μετά από δύο μήνες, μου ήρθε ένα μέιλ από την παραγωγή πως έκανα αίτηση για να μπω στο παιχνίδι, την είχε κάνει η φίλη μου. Έτσι, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μου έλεγαν: «ό,τι επιλέξεις, αυτή θα είναι η ζωή σου». Και έτσι μου μετέφεραν την ευθύνη», είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments