Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μετακίνηση» 6 στο Ζάππειο

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μετακίνηση» 6 στο Ζάππειο
Κωνσταντίνος Αργυρός: Συχνά ο φωτογραφικός φακός τον πετυχαίνει στο κέντρο της Αθήνας να κάνει jogging ή γρήγορο βάδην και να απολαμβάνει μια μικρή απόδραση από το καθημερινό του πρόγραμμα.

Μπορεί τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός όμως συνεχίζει να αθλείται σχεδόν καθημερινά και να απολαμβάνει τη γυμναστική σε εξωτερικό χώρο, λόγω των συνθηκών. O τραγουδιστής επίσης περνά δημιουργικά τον χρόνο του στο στούντιο αλλά και στο σπίτι του στο Κολωνάκι (το οποίο σας είχαμε δείξει προσφάτως).

Αν και τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να μην τραβά πολύ τα βλέμματα ειδικότερα μετά την φήμη που τον ήθελε να έχει σχέση με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός  εντοπίστηκε να απολαμβάνει τον ήλιο και έναν χαλαρό περίπατο σε ένα από τα αγαπημένα του μέρη στο κέντρο της Αθήνας, που δεν είναι άλλο από το Ζάππειο Μέγαρο.

Συχνά ο φωτογραφικός φακός τον πετυχαίνει στο κέντρο της Αθήνας να κάνει jogging ή γρήγορο βάδην και να απολαμβάνει μια μικρή απόδραση από το καθημερινό του πρόγραμμα, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα απέχει από τις νυχτερινές πίστες και τις live εμφανίσεις.

Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Κωνσταντίνος με αθλητικό look και τηρώντας τις αποστάσεις, επιλέγει «Μετακίνηση 6» και βρίσκεται στο Ζάππειο όπου συνδυάζει τη βόλτα με τη γυμναστική του. Έτσι ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στα ίδια γνώριμα λημέρια του με αθλητική εμφάνιση και ένα ρόφημα στο χέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments