Lifestyle

Γιάννης Μπέζος: Η τηλεόραση έχει θλιβερά πράγματα

Γιάννης Μπέζος: Η τηλεόραση έχει θλιβερά πράγματα
Γιάννης Μπέζος: Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν στους χαρακτηρισμούς για το τηλεοπτικό τοπίο ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε σε συνέντευξή του για την ποιότητα του τηλεοπτικού τοπίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας όπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός, προχωρώντας σε χαρακτηρισμούς για τα σημερινά προγράμματα.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε τοποθετηθεί και για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάτρου, όπου παραδέχτηκε πως τα συγκεκριμένα περιστατικά ήταν κάτι που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δε μιλούσε και η σιωπή ήταν κάτι που οδήγησε στη διαιώνισή τους.

Γιάννης Μπέζος: Η συνέντευξή του

Τι δήλωσε για τη σειρά «Παρουσιάστε»

«Είμαι ικανοποιημένος για να είμαι ολιγαρκής. Οι συνθήκες και οι οικονομικές δυνατότητες, το κλίμα με τον κοροναϊό, δημιουργούν δυσκολίες, οπότε είμαι ικανοποιημένος. Όλα γίνονται με πίεση, δεν υπάρχει χρόνος. Η αποστολή μας είναι να παρηγορούμε τον κόσμο, προσπαθώ να δημιουργώ ένα κλίμα χαράς και οι τηλεθεατές να το συμμεριστούν», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος. και πρόσθεσε πως

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο, θέλει κόπο για να γίνουν όλα όπως πρέπει, ειδικά σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που είναι πολτός».

«Η τηλεόραση έχει θλιβερά πράγματα. Μάλιστα, η εποχή που διανύουμε, λόγω κοροναϊού, ευνοεί και εκπομπές – προγράμματα κλειδαρότρυπας. Λειτουργούν εκτονωτικά για τον κόσμο», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Γιάννης Μπέζος: Τι είπε για τα νεότερα κοινά

«Δεν σημαίνει ότι η νέα γενιά είναι πάντα και καλή. Θεωρώ ότι ως χώρα έχουμε «νεολαγνεία», το κάνουν οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες. Δεν σημαίνει πως ότι κάνουν οι νέοι είναι καλό, ότι παλαιοί κακό. Πρέπει να λέμε την αλήθεια, να κάνουμε κριτικοί και οι νέοι που το αξίζουν θα καταλάβουν», δήλωσε στη συνέντευξή του στο «Τύπος Tv».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι δείγματα λαμβάνει από τη δουλειά του φέτος απάντησε πως «λόγω μάσκας δεν με αναγνωρίζει σχεδόν… κανείς. Μόνο με τη γειτονιά μου έχω επαφή, που με έχει συνηθίσει». Τέλος, μιλώντας για την τηλεθέαση του «Παρουσιάστε» δήλωσε πως «είμαι ικανοποιημένος, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, υπάρχουν σειρές, ριάλιτι, διαγωνισμοί μουσικής, ειδικά τις μέρες που παίζουμε εμείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments