Ελλάδα

Μακρινίτσα: Πώς έγινε το διπλό φονικό

Μακρινίτσα: Πώς έγινε το διπλό φονικό
Μακρινίτσα: Ο 30χρονος μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα και η αδερφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Αχιλλοπούλειο" αλλά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Μακρινίτσας στον Βόλο από την διπλή δολοφονία μιας 28χρονης γυναίκας και του 30χρονου αδερφού της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Τα δύο αδέρφια, δέχτηκαν πολλαπλές μαχαιριές από τον άντρα ο οποίος φέρεται να ήρθε σε έντονη διαμάχη μαζί τους, μέσα στο πατρικό τους σπίτι όπου πήγαν να επισκεφτούν την οικογένειά τους.

Ο 31χρονος δράστης που συνελήφθη περίπου δύο ώρες μετά το φονικό, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει όποιον προσπαθούσε να τον εμποδίσει να δει το δυο χρόνων παιδί του και δεν δίστασε να αφαιρέσει τη ζωή της εν διαστάσει σύζυγού του και του αδελφού της μπροστά μάλιστα στα μάτια της πρώην πεθεράς του, την οποία δεν πείραξε καθόλου.

Πώς συνέβη το φονικό:

Σύμφωνα με το magnesianews, το τραγικό συμβάν έγινε στις 19:30 της Δευτέρας (5/4). Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Όπως αναφέρει ο taxydromos, η εν διαστάσει σύζυγός του πήγε στο πατρικό της όπου ήδη βρίσκονταν εκεί ο αδερφός της. Κάποια στιγμή μπήκε κι ο ίδιος στο σπίτι όπου άρχισε ένας διαπληκτισμός με τα δύο αδέρφια. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι τραυματίζοντας σοβαρά και τους δύο. Ο 30χρονος μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα και η αδερφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αχιλλοπούλειο” αλλά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Ποιοι ήταν οι δύο νέοι:

Ο 30χρονος Γιώργος εργαζόταν τα τελευταία οχτώ χρόνια στο “Αερικό” στη Μακρινίτσα. Η 28χρονη αδερφή του ήταν μητέρα ενός παιδιού, ηλικίας μόλις δύο ετών. Μάλιστα σε λίγο καιρό ετοιμαζόταν να εργαστεί σε επιχείρηση του Πηλίου.

Πώς η Αστυνομία έφτασε στην σύλληψη του δράστη:

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Η Αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί και σήμανε συναγερμός, καθώς άρχισε η καταδίωξή του. Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, οι αστυνομικοί τον έκαναν να αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις, αλλά όλες οι δίοδοι ήταν αποκλεισμένες με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Πλέον είναι σε εξέλιξη έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Είχε ψυχολογικά προβλήματα – Προ ημερών είχε επισκεφθεί ξανά το πατρικό σπίτι της συζύγου του

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία για την προσωπικότητά του φέρνει στο φως το TheNewspaper.gr. Ο 31χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε εμπλακεί στο παρελθόν, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό να νοσηλεύθηκε πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προ ημερών είχε επισκεφθεί ξανά το πατρικό σπίτι της συζύγου του στη Μακρινίτσα και είχε χειροδικήσει σε μέλη της οικογένειάς της. Σύμφωνα με ανάρτηση φίλης της άτυχης κοπέλας, ο δράστης κακοποιούσε το θύμα συστηματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments