Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Το φύλο του δεύτερου παιδιού της

Αθηνά Οικονομάκου: Το φύλο του δεύτερου παιδιού της
Αθηνά Οικονομάκου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σχετικά με το φύλο του μωρού που περιμένει μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει τον 8ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Πολλές φορές μάλιστα μάς έχει δείξει γωνιές από το όμορφο σπίτι της. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, τον Μάξιμο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018 και είναι τριών ετών.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός διανύει την πιο ωραία περίοδο της ζωής της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που μετά από έξι χρόνια αποχωρεί από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της, -βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα – μίλησε για τα συναισθήματά της αυτόν τον καιρό, πώς έχει πάρει ο γιος της Μάξιμος το γεγονός πως πλέον θα έχει αδερφάκι, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένει. Αθηνά Οικονομάκου

Η δήλωση της για την εγκυμοσύνη

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε», δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για το ευχάριστο γεγονός. Όσον αφορά το φύλο του παιδιού, μέχρι εκείνη τη στιγμή επικρατούσε ένα μυστήριο.

«Στο γκάλοπ που έκανα για το φύλο του μωρού υπερίσχυσε το κορίτσι. Θα δούμε τι είναι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο γιατί σε λίγο μπαίνω στον όγδοο. Δεν είχα πρόβλημα με το φύλο του μωρού. Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν περισσότερο ο Μάξιμος γιατί θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι θα ήταν κάτι διαφορετικό οπότε θα ήταν το κατάλληλο γιατί θα είχα και τα δυο. Θα δούμε.»

Αθηνά Οικονομάκου: Το φύλο του παιδιού

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Η ίδια πόζαρε φορώντας ροζ ρούχα και γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης: “It’s a girl”.

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια από followers της που της ευχήθηκαν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της, ενώ σχόλια της άφησαν και η κουμπάρα και φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Σύλβια Δεληκούρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Αγγελική Δαλιάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments