Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε την Τρίτη 06/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε την Τρίτη 06/04
Ελίφ σήμερα: Η Ράνα παίρνει τις πληροφορίες που ήθελε και μαθαίνει πως η Ματσιντέ ήταν στο νοσοκομείο και πως ο Ταρίκ είχε χτυπήσει το πόδι του.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Γιλντίζ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει πως δεν είναι καιρός για να συζητάει να παραιτηθεί. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να δει τη Ματσιντέ και της φέρνει τα αγαπημένα της λουλούδια, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ της λέει πως είναι σπουδαίο ότι ποτέ δεν ξεχνάει αυτά που αρέσουν στους ανθρώπους, που αγαπάει. Η Παρλά σημειώνει πως ο Κερέμ είναι θαυμαστής του Φρανκ Σινάτρα, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται που γνωρίζει κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον και η Σουρεγιά φαίνεται να ζηλεύει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Χουμεϊρά ετοιμάζει πρωινό για τον άντρα της αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να φύγει αμέσως για τη δουλειά. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Τον εκνευρίζει ο τρόπος που φέρεται η Ράνα όταν είναι λυπημένη αλλά αυτή τη φορά θεωρεί πως το έχει παρακάνει. Ο Σαφάκ προτείνει στη Ζουλιντέ να τη βοηθήσει να βρει νέο σπίτι και εκείνη δέχεται. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε ένα ετήσιο πάρτι αποφοίτων και προσπαθεί να τον πείσει να παρευρεθεί. Μετά από την επιμονή και της Χουμεϊρά, ο Κερέμ δέχεται την πρόταση.

Η Σουρεγιά ετοιμάζει μοσχάρι και ζυμαρικά αλλά και την αγαπημένη σούπα του Κερέμ γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη στο δείπνο, χωρίς να γνωρίζει τα δικά του σχέδια. Ο Σαφάκ βοηθάει τη Ζουλιντέ να βρει σπίτι στη γειτονιά γιατί δεν αντέχει στην ιδέα πως θα μετακομίσει μακριά. Ο Ταρίκ συνεχίζει να καλεί τη Ράνα και εκείνη επιμένει να μην απαντάει. Η Ράνα καλεί τη Χουμεϊρά σπίτι της. Η Παρλά ετοιμάζεται για το πάρτι και στέλνει φωτογραφίες της στον Κερέμ με τα σύνολα, που δοκιμάζει. Κάθε λεπτό, που περνάει ο Κερέμ μετανιώνει για την απόφασή του να πάει στο πάρτι με την Παρλά.

Δεν του αρέσουν τα κορίτσια σαν την Παρλά αλλά είναι παλιά φίλη και δεν θέλει να είναι αγενής. Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε για σχέσεις και η Χουμεϊρά της λέει πως ξέρει να ελέγχει τη σχέση με τον άντρα της, για αυτό και είναι ακόμα μαζί. Η Ράνα στην πραγματικότητα θέλει να βάλει τα γέλια με τη δήλωση της Χουμεϊρά αλλά υποκρίνεται πως τη θαυμάζει. Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, η Ράνα παίρνει τις πληροφορίες που ήθελε και μαθαίνει πως η Ματσιντέ ήταν στο νοσοκομείο και πως ο Ταρίκ είχε χτυπήσει το πόδι του.

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments