Lifestyle

Κάτια Δέδε: Η καυτή playmate από τη Φάρμα

Κάτια Δέδε: Η καυτή playmate από τη Φάρμα
Κάτια Δέδε: Η ίδια ήθελε να μπει πολύ στη Φάρμα. Οι αγροτικές εργασίες, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί.

Η Κάτια Δέδε είναι η νέα παίκτρια της Φάρμας που θα τη δούμε να μπαίνει στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Αν τη κοιτούσες στα μάτια πάγωνες, αν την κοιτούσες στο σώμα κινδύνευες από θερμοπληξία. Η Κάτια Δέδε ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο θεσμό των Playmate! Η μαγευτική Κάτια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Κω και ρίζες από την Ουκρανία. Από νεαρή ηλικία, το δικό της όνειρο ήταν το μόντελινγκ κι όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, είναι άψογη επαγγελματίας έχοντας καταφέρει να χτίσει μια σπουδαία καριέρα με πολλά εξώφυλλα, φωτογραφίσεις και πασαρέλες. Κάποια από τα χόμπι της είναι η ζωγραφική, το σκι, το snowboard αλλά και η φωτογραφία, κάτι με το οποίο πλέον ασχολείται και επαγγελματικά.

Η ίδια πλέον είναι στη Φάρμα και το team της επιφύλαξε ένα θερμό καλωσόρισμα και γρήγορα της έδειξε τα κατατόπια του αγροκτήματος. Η Κάτια μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε τα πρώτα της συναισθήματα κι ήταν σαν να ένιωθε ότι γνωρίζει νέους της συμμαθητές στο σχολείο μετά από μεταγραφή που πήρε.

Κάτια Δέδε

Ποια είναι η

Η Κάτια Δέδε είναι blogger και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία και στα 18 της έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Λούφα και Παραλλαγή». Στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι Γραφιστικής της Αθήνας. Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Μάλιστα, το 2010 κέρδισε και τον τίτλο της Playmate.

Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία. Στον ελεύθερο χρόνο της, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf. Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και έντιμη. Ήρωάς της είναι η μητέρα της και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν. Στη «Φάρμα», θα την δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού. Οι αγροτικές εργασίες, όμως, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments