Lifestyle

Χριστίνα Κεφαλά: Η εξομολόγηση για το σώμα της

Χριστίνα Κεφαλά: Η εξομολόγηση για το σώμα της
Χριστίνα Κεφαλά: Σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση, η παίκτρια του Survivor, λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας μεταξύ των ομάδων εκθείασε το σώμα της.

Η Χριστίνα Κεφαλά είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Πριν λίγους μήνες μπήκε μέσα στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης. Και μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο, έκανε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Ειδικότερα λίγο πριν το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα του Survivor 4 με διάθεση αυτογνωσίας και αποκάλυψε τα όπλα που την ξεχωρίζουν από τις άλλες κοπέλες του ριάλιτι επιβίωσης. Χριστίνα Κεφαλά

Η εξομολόγηση της παίκτριας

«Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε είμαστε όλα κι όλα έξι κορίτσια. Να μας χαίρονται κιόλας τα αγόρια, έτσι; Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε είναι σαν τον Σουγκλάκο! Έχουν κοιλιακούς, τρικέφαλους, δικέφαλους, τετρακέφαλους, γλουτούς, φουλ γυμνασμένα σώματα. Η μόνη όμως από αυτές που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ. Τι να κάνω; Αναμφισβήτητα είμαι εγώ! Τα μόνα μου όπλα τι να κάνω είναι αυτά…», είπε η Χριστίνα Κεφαλά δείχνοντας το στήθος της.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλίθρες, σε λάσπες, τι να κάνω, τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, πού να πάω η κακομοίρα;», αναρωτήθηκε η Χριστίνα.

Δείτε το βίντεο

Τα σχόλια στο Twitter

Όπως ήταν επόμενο οι χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν την εξομολόγηση της παίκτριας

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Κεφαλά

Η 28χρονη Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε. Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες. Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps. Θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments