Lifestyle

Survivor spoiler 7/4: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Survivor spoiler 7/4: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι
Survivor spoiler 7/4: Υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ημέρα αποχώρησης είναι η Τετάρτη -ως είθισται- για το Survivor με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία το αποψινό επεισόδιο. Τα χθεσινά spoilers που ήθελαν τους Μπλε να χάνουν και να βρίσκονται ενώπιον της κάλπης επιβεβαιώθηκαν και για σήμερα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη που θα πει “αντίο”. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor spoiler 7/4: Αυτός αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ψηφοφορία είναι ντέρμπι. Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν έχει θέμα και θα παραμείνει στο παιχνίδι όπως και ο Τριαντάφυλλος παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην παραλία. Η μονομαχία είναι ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Χριστίνα Κεφάλα. Ο ηθοποιός δεν είναι και πολύ συμπαθής στους τηλεθεατές και έχει συγκεντρώσει μικρό αριθμό ψήφων ωστόσο φαίνεται έστω και οριακά να είναι πιο πάνω από την Χριστίνα. Άρα το βράδυ αναμένουμε το μοντέλο να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της και να επιστρέφει στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, στο αγώνισμα της ημέρας θα δούμε έναν κλασικό στίβος μάχης στη στεριά που απαιτεί ταχύτητα, αντοχή, δύναμη και ισορροπία. Θα τα καταφέρουν οι Μπλε ή οι Κόκκινοι;

Survivor spoiler 7/4: Τι έγινε χθες στο συμβούλιο του νησιού

Η Χριστίνα Κεφαλά ανακηρύχθηκε στην ψηφοφορία υποψήφια για αποχώρηση για την Μπλε ομάδα. Ο Ηλίας Μπογδάνος επέλεξε να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη Παππά για τους Κόκκινους ενώ ο Γιώργος Κορόμι με τη σειρά του επέλεξε για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο. Οι τέσσερις παίκτες σχολίασαν την υποψηφιότητά τους. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι «εδώ υπάρχουν πολλά μάτια που θέλουν να με δουν να φεύγω. Ο κόσμος θα το αποφασίσει. Θέλω να παραμείνω. Έχω φάει ξύλο στο παιχνίδι, κρατάω πάντα στη ζωή μου μικρό καλάθι, ό,τι θέλει ο κόσμος».

Η Χριστίνα σημείωσε ότι έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και ότι παρά την πείνα αισθάνεται δυνατή. Ο Αλέξης Παππάς πιστεύει ότι ο κόσμος είναι πιο σοφός από τους παίκτες. «Έλεγα την αλήθεια ξερά και θα συνεχίσω να τη λέω, όσο κι αν πονάει κάποιους. Με ψηλά το κεφάλι έχω φτάσει μέχρι εδώ και όποια και να είναι η απόφαση του κόσμου, με ψηλά το κεφάλι θα τη δεχθώ» είπε ο Παππάς. «Ζητάω ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο ζαχαροπλάστης Κώστας που θεωρεί τον εαυτό του αληθινό Survivor: «Είμαι παρών και αντιμετωπίζω όλους και όλα, δεν κρύβομαι όπως ο Τριαντάφυλλος» τόνισε.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments