Ελλάδα

Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας

Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας
Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τις κινήσεις του δράστη.

Η δολοφονία στην Κυπαρισσία σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρη τη χώρα. Μόλις σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο, που απεικονίζει καρέ καρέ τη στυγνή δολοφονία του 39χρονου ιδιοκτήτη μέσα στο ίδιο του το κατάστημα. Υπενθυμίζουμε ότι ένας 72χρονος άντρας αφαίρεσε εν ψυχρώ τη ζωή του 39χρονου ιδιοκτήτη, ύστερα από ένα διαπληκτισμό σχετικά με ένα λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ.

Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού είχε «προειδοποιήσει» τον άτυχο ιδιοκτήτη ότι θα επιστρέψει με όπλο. Στο βίντεο βλέπουμε τον δράστη να μπαίνει σαν κύριος μέσα στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο. Φτάνει στον πάγκο και όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο άνδρες είχαν ένα σύντομο διάλογο.

Ο 72χρονος είναι αποφασισμένος να εκτελέσει την προειδοποίησή του και τον βλέπουμε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να τραβά την σκανδάλη. Ο 39χρονος δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα και σωριάστηκε στο έδαφος. Λίγο αργότερα θα χάσει τη ζωή του.

Το χρονικό της  στυγερής δολοφονίας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η περιοχή της Κυπαρισσίας, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 39χρονος, πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, Κώστας Καρυτινός, όταν δέχτηκε θανάσιμο πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα από έναν 72χρονο, μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών. Ο άτυχος άνδρας ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη ο οποίος απ’ ένα σημείο και μετά φέρεται να έγινε ιδιαίτερα ερειστικός με τον ύψος του λογαριασμού που έπρεπε να πληρώσει. Ο 72χρονος υποστήριζε πως του «φόρτωσαν» τον λογαριασμό του με χρεώσεις που «δεν είχε κάνει».

Ο δράστης είχε προειδοποιήσει: «Φεύγω και πάω να πάρω το όπλο μου»

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν δύο πελάτες αλλά και μια υπάλληλος του καταστήματος, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της.

Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης, φέρεται να είπε, αποχωρώντας εκνευρισμένος τη πρώτη φορά από το μαγαζί: «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου». Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν έδωσε σημασία στην απειλή. Μετά τη πράξη του, ο 72χρονος, κρατώντας με το περίστροφο στο χέρι, παραδόθηκε μόνος του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments