Ελλάδα

Κυπαρισσία: Τον πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα του

Κυπαρισσία: Τον πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα του
Κυπαρισσία: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία μετά από το αιματηρό επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μαγαζί της πόλης μέρα μεσημέρι.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία. Ο λόγος είναι ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν 72χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή. Από ότι φαίνεται, ο συνταξιούχος είχε έντονη λογομαχία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος λόγω του “φουσκωμένου” λογαριασμού που του είχε έρθει. Είναι το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που συγκλονίζει τη χώρα μετά τη δολοφονία των δύο αδερφιών στη Μακρινίτσα, των οποίων οι κηδείες τελέστηκαν σήμερα (07/04).

Ο δράστης μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκε από το σημείο, όμως λίγο αργότερα παραδόθηκε στις αρχές. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο του εγκλήματος. Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης του συνταξιούχου λαχειοπόλη είναι ο πατέρας ενός παιδιού 1,5 ετών.

Το χρονικό του επεισοδίου

Όλα έγιναν μέσα σε μαγαζί ειδών τηλεφωνίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ένας 72χρονος άνδρας μπήκε στο μαγαζί και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε έντονη λογομαχία με 40χρονο υπάλληλο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 72χρονος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον υπάλληλο του μαγαζιού για το ύψος του λογαριασμού του. Μετά τη λογομαχία, ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα.

Αλλά λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψε οπλισμένος, πιθανότατα με περίστροφο και πυροβόλησε τον 40χρονο στην κοιλιά, τραυματίζοντας τον σοβαρά. Ο δράστης διέφυγε από το σημείο όμως λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγη ώρα μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments