Ελλάδα

Λαμία τροχαίο: Μητέρα έπαθε ανακοπή στο τιμόνι

Λαμία τροχαίο: Μητέρα έπαθε ανακοπή στο τιμόνι
Λαμία τροχαίο: Τα παιδιά βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Σοκ στη Λαμία. Μια 36χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στο τιμόνι έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα δυο της παιδιά, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο και στην Πάτρα και στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το LamiaReport ήταν λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν η νεαρή μητέρα κινούταν με το αυτοκίνητο της στην οδό Παπαποστόλου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Πριν φτάσει στο ύψος της “Euronics Αναστασίου” υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και γκρέμισε την τσιμεντένια κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Αμέσως περαστικοί έτρεξαν στο σημείο όπου είδαν την γυναίκα αναίσθητη να στέκεται πλάγια στην θέση της και τα δύο μικρά παιδάκια της να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και να κλαίνε. Έβγαλαν έξω τα δυο παιδάκια, τα οποία αρχικά παρέλαβαν συγγενείς τους. Το ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο προληπτικά καθώς είχε ελαφρά τραύματα.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών στα επείγοντα η 36χρονη μητέρα κατέληξε, όπως όλα δείχνουν από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments