Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Ξυλοδαρμός γυναίκας από αστυνομικό

Νέα Σμύρνη: Ξυλοδαρμός γυναίκας από αστυνομικό
Νέα Σμύρνη: Ένα βίντεο που δόθηκε στις Αρχές αποτυπώνει τον άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας από αστυνομικό. Το υλικό έχει προέλθει από το ίδιο το θύμα.

Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Να θυμίσουμε ότι τις επόμενες μέρες από την 9η Μαρτίου υπήρξαν κι άλλες καταγγελίες κατά αστυνομικών που αντέδρασαν εκδικητικά μετά τον τραυματισμό συναδέλφου τους από την ομάδα ΔΡΑΣΗ.

Τώρα, νέες πληροφορίες για έναν ακόμη ξυλοδαρμό από αστυνομικούς, γυναίκας αυτή τη φορά, κατά τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης στις 9 Μαρτίου, φέρνει στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο «Μεγάλο Κανάλι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νέο οπτικό υλικό που δείχνει γυναίκα να ξυλοκοπείται από αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ έχει παραδοθεί στην Ελληνική Αστυνομία από το ίδιο το θύμα. Πρόκειται για νέο υλικό το οποίο προέκυψε στα πλαίσια εξέτασης του περιστατικού με τον ξυλοδαρμό νεαρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει «παίξει» ούτε στα κανάλια, ούτε στο ίντερνετ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η φίλη του νεαρού από τον συνόδευε, με την ίδια να καταθέτει ότι δέχτηκε επίθεση στη συνέχεια από τους αστυνομικούς, με χτυπήματα και βρισιές. Το πιο σημαντικό είναι το οπτικό υλικό που κατέθεσε η ίδια και στο οποίο φαίνεται αστυνομικός να την χτυπάει και να την τραβάει από τα μαλλιά.

Νέα Σμύρνη: Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του MEGA

Να θυμίσουμε ότι τα επεισόδια είχαν ξεσπάσει μετά το τέλος της μαζικής συγκέντρωσης και πορείας που είχε γίνει στη Νέα Σμύρνη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού που είχε διαμαρτυρηθεί όταν αστυνομικοί έκοβαν πρόστιμα σε μια οικογένεια που βρισκόταν στην πλατεία.

Το κάλεσμα της συγκέντρωσης τότε ανέφερε πώς «οι αστυνομικές δυνάμεις, με το πρόσχημα των ελέγχων για μετακινήσεις και μάσκες, χρησιμοποιούν την εξουσία τους καταχρηστικά στους πολίτες. Τα γεγονότα προπηλακισμών και βιαιοπραγίας, πρωτοφανούς αγριότητας είναι καταδικαστέα και μη αποδεκτά στην πόλη μας».

Νέα Σμύρνη: Φωτογραφία από τη διαδήλωση μετά τον ξυλοδαρμό νεαρού

Νέα Σμύρνη: Φωτογραφία από τη διαδήλωση μετά τον ξυλοδαρμό νεαρού

Μετά τη διαδήλωση ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όταν ομάδα ατόμων πρόλαβαν να τον ρίξουν από τη μηχανή που επέβαινε και να τον χτυπήσουν με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments