Lifestyle

Survivor spoiler 8/4: Στα μαχαίρια Κόρο και Ηλίας

Survivor spoiler 8/4: Στα μαχαίρια Κόρο και Ηλίας
Survivor spoiler 8/4: Οι δύο παίκτες δεν φαίνεται να έχουν πλέον και την καλύτερη σχέση.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Χριστίνα Κεφαλά από τους Μπλε να αποχωρεί και την ομάδα της συγχρόνως να σαρώνει στον στίβο μάχης κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες θέλουν τους παίκτες που άλλοτε έκαναν κολλητή παρέα στην παραλία των Κόκκινων να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Survivor spoiler 8/4: Τι συνέβη;

Μετά τη διαμόρφωση των νέων ομάδων έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Η πείνα είναι μεγάλη και κάποιοι πανηγυρισμοί έχουν ενοχλήσει πολύ. Ειδικότερα αυτός του Γιώργου Κόρομι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήδη στο χθεσινό επεισόδιο έδειξε μπροστά στις κάμερες την ενόχληση του για την συμπεριφορά του Κόρο μετά το έπαθλο φαγητού που απόλαυσε με την Μπλε ομάδα.

Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Πολλά ειρωνικά βλέμματα υπάρχουν στις δυο καλύβες, από την ημέρα που χωρίστηκαν παρέες και αυτό γιατί ήδη ορισμένοι έχουν δείξει με τις συμπεριφορές τους πως το παιχνίδι έχει γίνει από τώρα ατομικό. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αρκετές φορές έχει πει πως κοιτάζει μόνο τον εαυτό του.

Επίσης, στα “μαχαίρια” είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Γιώργο Κόρομι. Αφορμή αποτέλεσε ένας πανηγυρισμός στο αγώνισμα. Ο τραγουδιστής των INCO ενοχλήθηκε πολύ, με αποτέλεσμα να μιλήσει στον φίλο του, ο οποίος δεν πήρε την παρατήρηση και πολύ ψύχραιμα. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους δύο παίκτες να τσακώθηκαν.

Survivor spoiler 8/4: Tι είδαμε χτες

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως από το «Survivor 4» αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι. Κατά τα άλλα,  ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τζέιμς Καφετζή για «μαγείρεμα» ψηφοφοριών. Ο Ηλίας με την σειρά του και σε χαμηλούς τόνους αρνήθηκε την οποιαδήποτε κατηγορία και βρέθηκε σε μια αντιπαράθεση με τον ηθοποιό. Οι παίκτες εξήγησαν στον τραγουδιστή πως ο Αλέξης δεν «τα έχει βάλει» μαζί του, αλλά θεωρεί πως τον υποκινεί ο Τζέιμς για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Αρνητικό κλίμα επικράτησε και μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Κόρο με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για συμμαχίες. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δήλωσε πως στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν πράγματα και θαύματα, καθώς όπως υποστήριξε κάποιοι άνθρωποι δεν πατούν στα πόδια τους και χρειάζονται συμπαραστάτες, αναφερόμενος στον Κόρο.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments