Αθλητισμός

ΑΕΚ: Άρχισαν οι επαφές με τον νέο προπονητή

ΑΕΚ: Άρχισαν οι επαφές με τον νέο προπονητή
ΑΕΚ: Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει στην ΑΕΚ. Η απόφαση για το τέλος του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ομάδας είναι ειλημμένη, με τους ιθύνοντες να έχουν βγει στην αγορά για την αναζήτηση του νέου τεχνικού, που θα αναλάβει την ομάδα μετά το τέλος των φετινών υποχρεώσεων.

Τι λένε τα ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο εκλεκτός προπονητής έχει εντοπιστεί και έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές μαζί του, κάτω από άκρα μυστικότητα. Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, παρά μόνο το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει για πρώτη φορά να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για προπονητή.

Συγκεκριμένα, στόχος είναι να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δηλαδή ένα ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και ίσως να το ξεπερνά. Επίσης σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο μακράς διάρκειας και όχι μονοετές για να τον πείσει πως θα του δίνει το “πράσινο φως” να χειριστεί αυτός την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η Ένωση έχει ζητήσει από τον προπονητή με τον οποίο κάνει επαφές να μη διαρρεύσει τίποτα στα Μέσα, αλλά και να απαντήσει μέσα στο μήνα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις. Στη λίστα πάντως υπάρχουν και τα ονόματα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και πλέον είναι ελεύθερος, αλλά και του Αργύρη Γιαννίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν βρίσκονται, ωστόσο ψηλά καθώς προηγούνται άλλες περιπτώσεις.

Xθες, η εφημερίδα Sportime ανέφερε πως στη λίστα της διοίκησης είναι ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον Ερυθρό Αστέρα που έφτασε μέχρι τους ομίλους του Champions League, ενώ κάποια χρόνια πριν ήταν και στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο 51χρονος Μιλόγεβιτς έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Αχλί και στη χώρα του λέγεται πως άνθρωπος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του. 

Από σήμερα ξανά ξενοδοχείο για την ομάδα:

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη την Κυριακή (15:00). Μάλιστα, η αποστολή έχει ήδη αποσυρθεί σε ξενοδοχείο στα Σπάτα και μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.  Υπενθυμίζεται πως μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (1-5) υπήρξε ανάλογη απόφαση με τους παίκτες να αποσύρονται σε ξενοδοχείο από τη Δευτέρα και μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τετάρτη και Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές κοιμήθηκαν στα σπίτια τους, αλλά το μέτρο επανέρχεται για να μείνει συσπειρωμένη η ομάδα. Χθες, ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε μέσω βίντεο στους παίκτες του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα λάθη που διαπίστωσε. Διαθέσιμος θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αποθεραπεύτηκε, αλλά δύσκολα θα είναι στο βασικό σχήμα. Εκτός παραμένουν οι Μπακάκης και Σάκχοφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments